30/04/2024

Φουλ προετοιμασία για Sargis Petrosyan

johnys-personal-training

Ο leader του Golden Gloves της Petrsoyan Team φουλάρει ενόψει του αγώνα του στην Αθήνα στις 17 Δεκεμβρίου και αναφέρεται σε αυτούς που τον βοηθούν σε αυτή την προσπάθεια. 

Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο και από καρδιάς ευχαριστώ στους αδελφούς Καμάνη (Κώστα και Γιώργο), επικεφαλής προπονητές της Kamanis Team , καθώς και στους άξιους συνεχιστές τους στην οικογενειακή παράδοση στην πυγμαχία, Άγγελο και Χρήστο, που όλοι μαζί συμμετέχουν δυναμικά στην προετοιμασία , για τον αγώνα μου στις 17-12-2016 στην Αθήνα, παρέχοντάς μου την εμπειρία και την προπονητική τους υποστήριξη.

Τον Κώστα τον γνώρισα το 2007 και ήταν ο προπονητής που μου έμαθε τη χρήση των χεριών, ουσιαστικά μου έμαθε να πυγμαχώ! Φέτος είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και τον Γιώργο Καμάνη, έναν άνθρωπο που με εντυπωσίασε με τη συμπεριφορά και το χαρακτήρα του και ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μου , για τη συνεργασία των ομάδων μας, με κοινές προπονήσεις και ανταλλαγή εμπειριών. Οι προπονήσεις γίνονται στο χώρο της Kamanis Team που βρίσκεται στην Καλαμαριά, Ηροδότου και Χαλκηδόνος γωνία, καθώς και στην αθλητική σχολή Golden Gloves της Petrosyan Team.