30/04/2024

Το UFC δεν ήθελε να κάνει άλλο… χατήρι στο Conor

Ο πρόεδρος του UFC Dana White εξήγησε στους δημοσιογράφους το σκεπτικό του να αφαιρέσει τελικά τη ζώνη της featherweight από τον Conor McGregor. 

Πρώτα ο Dana μίλησε για τον προπονητή Kavanagh για τον οποίο είπε πως έχει παρανοήσει κάποια πράγματα και ίσως δεν γνωρίζει κιόλας τι έγινε μεταξύ του McGregor και του οργανισμού: «Έχει παρεξηγήσει κάποια θέματα! Πιστεύω πως δεν ξέρει πως πρόκειται για απόφαση του Conor…»

Και συνέχισε αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Έπρεπε να φτιάξω το οργανόγραμμα. Ήθελα τον Aldo να παλέψει τον Holloway για τη ζώνη αλλά χρειαζόταν χρόνο. Έτσι θεώρησα πως υπάρχει νόημα να γίνει πρωταθλητής o Jose και να παίξουν για την interim ο Holloway με τον Pettis. Κερδίζουμε χρόνο έτσι για να ξεπεράσει ο Aldo τους τραυματισμούς για να είναι έτοιμος να παίξει με τον νικητή.»

Όσον αφορά τον Conor είπε: «Κοιτάξτε, τον άφησα να παίξει με τον Diaz δύο φορές. Μετά ξεκίνησε όλο αυτό το θέμα με την lightweight και τον άφησα επίσης. Στο τέλος της ημέρας όμως ο Conor είχε αφήσει… παγωμένη την κατηγορία για έναν ολόκληρο χρόνο. Υπήρχαν πολλοί αγριεμένοι μαχητές που ήθελαν να παίξουν για τον τίτλο.»