30/04/2024

3 στα 3 οι Glory Fighters στους αγώνες επιλέκτων «ΑΧΙΛΛΕΥΣ IV»

johnys-personal-training

Το 3 στα 3 οι πέτυχαν οι Glory Fighters στους αγώνες επιλέκτων «ΑΧΙΛΛΕΥΣ IV» που έγιναν την περασμένη Κυριακή στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Στο μεγάλο αθλητικό μαχητικό γεγονός οι αθλητές του Glory Fighters ξεχώρισαν με τη δυναμική τους παρουσία κερδίζοντας με ομόφωνη απόφαση δυνατούς και έμπειρους αντιπάλους.

O πυγμάχος «country boy» Γιάννης Μπιρμπίλης ξεκινώντας μόλις από τον 2ο αγώνα του, στο επίπεδο των επαγγελματικών αγώνων κατέκτησε άλλη μια νίκη κερδίζοντας και στους 3 γύρους τον αντίπαλό του.

Ο νεαρός 15χρονος Μπάμπης Δραγατσίκης σε έναν αγώνα Kick boxing – ρεβάνς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ξεσήκωσε το στάδιο και πέτυχε άλλη μια σαρωτική νίκη.

Η νεαρή 15χρονη Κickboxer Μαρία Τζαφούλια επίσης σε αγώνα ρεβάνς διατήρησε το σερί των νικών και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις ως γυναίκα μαχήτρια.

Πριν τη βραδιά των επιλέκτων, στους διασυλλογικούς αγώνες, συμμετείχαν και οι αθλητές του συλλόγου Glory Fighters: Ατζελίνο Ζέκιο, Μάριος Γιάχο, Στέλιος Γκαρλέμος και Στέλιος Μυτάδης, οι οποίοι έφεραν άλλες 4 νίκες στο σύλλογο.

Μετά τους αγώνες ο προπονητής του συλλόγου Τάσος Λιβάνιος δήλωσε:«Το αποτέλεσμα της σημερινής ημέρας με κάνει υπερήφανο και εύχομαι στους αθλητές μου καλή μαχητική πορεία με ήθος, αγωνιστικότητα και συνέπεια, αλλά πάντα και κύρια με σεβασμό στον αντίπαλό μας. Θέλω να συγχαρώ τόσο τους αθλητές του συλλόγου μας, όσο και όλους τους αθλητές που συμμετείχαν σήμερα γιατί πράγματι είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε αγώνες υψηλού επιπέδου».

open-international-fight-club-banner-600x120