30/04/2024

H ζύγιση του Cage Survivor 5 στο fightersdome στην Γλυφάδα!

Η ζύγιση του Cage Survivor 5 και τα staredowns των αθλητών, θα πραγματοποιηθούν, αύριο Παρασκευή 10/6 στις 12 το μεσημέρι, στην Γλυφάδα στο κατάστημα του figthtersdome.gr. Η ζύγιση είναι ανοιχτή για το κοινό αλλά και τους φίλους των αθλητών που θα αγωνιστούν στην διοργάνωση, τα προπονητικά τους team, τους συναθλητές τους κ.ο.κ.

dome2Το fightersdome.gr μετά από χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο διαδίκτυο, άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στην Γλυφάδα πριν από τρεις μήνες περίπου, φτιάχνοντας ένα μαχητικό στέκι για την περιοχή και όχι μόνο, όπου μπορεί κάποιος να δει από κοντά τις καλύτερες εταιρίες μαχητικού ρουχισμού και εξοπλισμού.

Εμείς προτείνουμε πάντως να ρίξετε μια δεύτερη ματιά στα fight shorts καθώς κάνουν και εξαιρετικά μαγιό. Από το γυμναστήριο κατευθείαν στην παραλία!

Η διεύθυνση είναι  Άγγελου Μεταξά 15 και Δουσμάνη 13 μέσα στην στοά Vero Peso.Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 213 0410460 ενώ υπάρχει και το website στο www.fightersdome.gr

To Cage Survivor 5 έχει μια πολύ δυνατή κάρτα με 2 αγώνες τίτλους, μεγάλα ονόματα και νέα ανερχόμενα ταλέντα και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο ΔΑΚ Γλυφάδας. Δείτε την κάρτα εδώ