30/04/2024

Γιώργος Καμπόσος: Παίζω για όλους τους Έλληνες!

Στις 3 Ιουνίου στο Σίδνεϊ αγωνίζεται ο Έλληνας ομογενής Γιώργος Καμπόσος,που υπερασπίζεται το τίτλο WBA Lightweight, απέναντι στον Qamil Balla. Ο αγώνας θα είναι 12 γύρων στην πυγμαχία με τον Έλληνα ομογενή να είναι στην 13η θέση παγκοσμίως!Ο ίδιος δήλωσε στο Fightsports.gr σχετικά:

«Ο στόχος μου είναι η νίκη και τίποτα λιγότερο. Θέλω να τον πετάξω εκτός ανταγωνισμού και να μπω στην δεκάδα των καλύτερων του κόσμου. Έτσι θα γίνει πιο πιθανό το όνειρο διεκδίκησης του παγκόσμιου τίτλου. Ο Qamil Balla είναι αήττητος μέχρι τώρα και πρωταθλητής. Έχει μεγάλη καριέρα σε ερασιτεχνικό επίπεδο και κατεβαίνει κιλά για να με παίξει.

Το κλειδί για αυτό το παιχνίδι είναι η κίνηση που πρέπει να έχω μέσα στο ρινγκ. Τα λάθη του θα είναι το προτέρημα μου. Θα κάνω γρήγορο, δυνατό και έξυπνο παιχνίδι, καθώς έχει πολλές τρύπες στο πλάνο του.

Θέλω να στείλω και ένα μήνυμα σε όλους τους Έλληνας πως θα είμαι πανέτοιμος όπως οι Σπαρτιάτες για πόλεμο. Είμαι έτοιμος να πάρω τον τίτλο και να παίξω για όλους τους Έλληνες. Θα κερδίσουμε όλοι μαζί και όχι εγώ μόνο. Είναι μία μάχη Ελλάδας VS Αλβανίας».