30/04/2024

Αθηνόδωρος Μιχαηλίδης: Αίμα, πόνος και την Ελληνική σημαία ψηλά!

Την δική του απάντηση είναι έτοιμος να δώσει ο Αθηνόδωρος Μιχαηλίδης ενόψει FFC καθώς αυτός είναι ο εκλεκτός για να αναμετρηθεί με τον τεράστιο Robin Van Roosmalen. Ο ίδιος μιλάει αρχικά για την ευκαιρία που του δίνεται.«Είναι τιμή μου που επιλέχθηκα γι’αυτό το ματς και είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους θα δώσω μία τόσο μεγάλη μάχη στην πατρίδα μου την Ελλαδάρα που τόσο αγαπάω. Είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της καριέρας μου και είμαι πιο αποφασισμένος από ποτέ», τόνισε αρχικά ο δυναμικός MMAer που γνωρίζει το μεγάλο όπλο του Ολλανδού.»Γνωρίζω ότι ο Robin είναι ένας από τους καλύτερους strikers στον κόσμο αλλά αυτό είναι σχετικό, διότι το ΜΜΑ είναι διαφορετικό. Αν είχα αφιερωθεί μόνο στο kick box ή μόνο στο Thai πιστεύω ακράδαντα ότι θα ήμουν παγκόσμιος πρωταθλητής προ πολλού».

Όσον αφορά το πλάνο του ο Μιχαηλίδης ανέφερε:»To μόνο πλάνο που έχω στο μυαλό μου είναι η νίκη, που αυτό θα με οδηγήσει στις μεγαλύτερες διοργανώσεις του κόσμου. Αυτός είναι ο σκοπός μου», υπογράμμισε ενώ δηλώνει πως δίστασε ούτε στιγμή να πει το ναι στην διοργάνωση.«Δεν δίστασα ουδεμία στιγμή να δεχτώ αυτόν τον αγώνα και μάλιστα εγώ ήμουν αυτός που φώναζα πως είμαι ο καταλληλότερος άντρας γι’αυτή την μάχη».

Τέλος ο Αθηνόδωρος έστειλε το μήνυμα του στο Ελληνικό κοινό:»To μήνυμα μου στο Ελληνικό κοινό είναι όλοι οι Έλληνες να έρθουν να με στηρίξουν γιατί ο πόλεμος που θα δώσω, θα μείνει στην ιστορία και είναι ώρα, όλοι να δουν, ότι οι Έλληνες αθλητές δεν υστερούν πουθενά. Με λίγα λόγια, πολύ αίμα, πόνος και την Ελληνική σημαία ψηλά».