30/04/2024

Η Σερεμέτη αντιμετωπίζει την χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια

Η Πρωταθλήτρια Ελλάδος, Σερεμέτη Αλεξάνδρα, της MICHALAKOPOULOS team και του Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ καλείται μετά τη νίκη της επί της Νοτιοαφρικανής πρωταθλήτριας, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα KICK BOXING της WAKO, να αντιμετωπίσει τη χάλκινη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και Πρωταθλήτρια Αυστρίας Lisa Kossler…

Πρόκειται για μια αναμέτρηση δύσκολη που θα κρίνει την είσοδο στα μετάλλια. Πιο συσκεκριμένα η Σερεμέτη έχει ήδη προκριθεί αγωνιζώμενη με την Ελληνική Εθνική Ομάδα KICK BOXING, στις 8 καλύτερες αθλήτριες στον Κόσμο και αν καταφέρει να περάσει και το εμπόδιο της χάλκινης Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Kossler θα εξασφαλίσει ένα από τα τρία μετάλλια.

Όπως δήλωσε ο προπονητής της Κος Μιχαλακόπουλος Νικήτας ο οποίος βρίσκεται και αυτός με την Eθνική Ομάδα KICK BOXING στην Ιρλανδία: «Θα γίνει ένα σκληρό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Και οι δύο αθλήτριες έχουν από 50% πιθανότητες η καθεμία να επικρατήσουν αλλά πιστεύουμε στην ποιότητα και στην πολύ καλή προετοιμασία που έχει κάνει η Αλεξάνδρα και ελπίζουμε στο τέλος να τα καταφέρουμε».