30/04/2024

Χριστίνα Αθανασοπούλου: Θα την δω στο ρινγκ…

Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε η Χριστίνα Αθανασοπούλου στην Μαρία Μαστρογιάννη ενόψει Fightsports Tournament, στις 3 Μαρτίου, όπου θα αντιμετωπίσει την Μαρία Μαστρογιάννη, αθλήτρια της Αρετής Μαστροδούκα. Η πυγμάχος από την Πάτρα μίλησε με σεβασμό τόσο για την αντίπαλο της, όσο και για την Μαστροδούκα.

«Δεν ξέρω πολλά πράγματα για την αντίπαλο μου .. Βέβαια την είχα δει να παίζει Kickboxing,  αλλά δεν συγκράτησα πολλά, διότι διαφέρει πολύ το Kick από το μποξ και όπως έχω πει και στο παρελθόν, δεν υποτιμώ ποτέ καμία αντίπαλο κι όλες τις σέβομαι. Πόσο μάλλον όταν έχει να κάνει και με αθλήτρια της Αρετής Μαστροδούκα…Πάντως θα την δω στο ρινγκ..», μας τόνισε αρχικά, ενώ συνέχισε μιλώντας για την δική της αγωνιστική κατάσταση και την προετοιμασία που κάνει στο “Stam the Showman Academy”.

«Βρίσκομαι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, αν εξαιρέσεις μία μόλυνση που με ταλαιπωρεί στα μάτια και με κράτησε λίγο πίσω. Η προετοιμασία μου είχε ξεκινήσει στην Πάτρα με προπονητή τον «μεγάλο δάσκαλο», Σωτήρη Μαράτο και ολοκληρώθηκε στην Αθήνα με την ενσωμάτωση μου στη σχολή του Σταμάτη Μπιτάκου και του Θανάση TNS που είναι δίπλα μας μας πάντα σε ότι χρειαστούμε, στο “Stam the showman academy”, με προπονητή τον Δημήτρη Μακρίδη, που είναι συνεχώς από πάνω μου και δουλεύουμε εντατικά. Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία και είμαστε «ομάδα». Ο Σταύρος Εξακουστίδης, στο θέμα προπόνησης με βοηθάει πολύ, καθώς και τ’ άλλα παιδιά. Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω την Γωγώ Μπιτάκου που βρίσκεται στην Αμερική, παρόλα αυτά είναι κοντά μας. Για το τέλος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τάσο Μπερδέση που με βοήθησε σε πολλά θέματα και με στηρίζει»

Τέλος η Χριστίνα μας μίλησε για τον στόχο της στο συγκεκριμένο τουρνουά, που πέραν του φιλανθρωπικού χαρακτήρα, σκοπεύει να προσφέρει θέαμα.

«Στόχος μου είναι μια πολύ καλή εμφάνιση ,να γίνει ένας πολύ καλός αγώνας, να το ευχαριστηθούμε πάνω απ’ όλα εμείς και ο κόσμος . Μην ξεχνάμε ότι είναι για φιλανθρωπικό σκοπό για τα χωριά SOS κι αυτό το κάνει πολύ ξεχωριστό»!

Για το τέλος η Χριστίνα Αθανασοπούλου ευχήθηκε στο Fightsports. gr αλλά και στον Γιάννη Θεοφάνους καλή επιτυχία στην διοργάνωση.