29/04/2024

Το ξέσπασμα του Τσεκερίδη που πρέπει να μας προβληματίσει όλους…

Ολοι γνωρίζουμε την κατάσταση που βιώνει ο τόπος μας. Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νέοι και φυσικά το… αβέβαιο μέλλον που έχουν να αντιμετωπίσουν οι συνάνθρωποί μας.

Αν στη ζωή τα πράγματα είναι μία φορά δύσκολα, τότε στον αθλητισμό και πόσο μάλλον στον ερασιτεχνικό αθλητισμό τα πράγματα είναι… ανυπόφορα!

Κανείς δεν ασχολείται για τα νέα παιδιά που έχουν φέρει διακρίσεις. Η πολιτεία δεν μπορεί, αλλά και τόσα χρόνια που μπορούσε δεν έχει προβλέψει πώς να αξιοποιεί τα νέα παιδιά, τα νέα ταλέντα.

Δεν είναι κοινό μυστικό ότι η Ελλάδα στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες φέρνει πολλές διακρίσεις, αλλά αυτά τα παιδιά, πολλές φορές, δεν έχουν τη δύναμη για το κάτι παραπάνω. Ο λόγος; Μα φυσικά ότι κανείς δεν τους στηρίζει και το μέλλον τους είναι αβέβαιο.

Ο Δημήτρης Τσεκερίδης είναι ένας από τους πολλά υποσχόμενους αθλητές της Πάλης. Ένα παιδί που έχει αναδειχτεί Παγκόσμιος πρωταθλητής και που όλοι πιστεύουν ότι το μέλλον του ανήκει.

Χθες ανάρτησε στο Facebook ένα μήνυμα για το πώς νιώθει με όλη την κατάσταση στη χώρα μας. Το ανησυχητικό είναι ότι έτσι νιώθουν όλοι οι Ελληνες αθλητές των ερασιτεχνικών αθλημάτων…

Διαβάστε όλο το άρθρο στο palema.gr