28/04/2024

Πανελλήνια συνάντηση GWC: Wrestlemania 33

Η Greek Wrestling Community σας προσκαλεί για τρίτη συνεχή χρονιά στη μεγάλη παρέα της για να απολαύσετε μαζί  την Wrestlemania 33: 


«Υπάρχει μόνο ένα γεγονός που μπορεί να χαρακτηριστεί εφάμιλλο των Super Bowl και All-Star Game. Αυτή είναι η Wrestlemania.

Το event του WWE γεμίζει στάδια με 100.00 και βάλε οπαδούς και συγκεντρώνει τα βλέμματα εκατομμύρια οπαδών από όλο τον κόσμο. Stars όπως οι The Undertaker, The Rock, John Cena, Triple H, Brock Lesnar και πολλοί άλλοι φροντίζουν να δίνουν το βροντερό παρόν τους.

Και η Greek Wrestling Community σας προσκαλεί για τρίτη συνεχή χρονιά στη μεγάλη παρέα της για να απολαύσετε μαζί αυτό το wrestling υπερθέαμα.

Η Ελληνική Κοινότητα Φίλων της Επαγγελματικής Πάλης (Greek Wrestling Community) δημιουργήθηκε το 2005 και ξεκίνησε με σκοπό να φέρει κοντά τους φίλους της επαγγελματικής πάλης (wrestling) από την Ελλάδα και την Κύπρο καθώς και από κάθε γωνιά στον πλανήτη όπου υπάρχουν Ελληνόφωνες φίλοι της πάλης.

Στα δώδεκα χρόνια ζωής της η GWC κατάφερε να ευαισθητοποιήσει τα ΜΜΕ για το wrestling (ραδιοφωνικές εκπομπές, άρθρα σε εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας και περιοδικά, προβολή μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές, το WWE Raw από την ψηφιακή πλατφόρμα της NOVA), να πρωτοστατήσει στη μεταφορά των WWE DVDs στην Ελληνική γλώσσα και να συνεργαστεί με την Silver Vision για τις Ελληνικές εκδόσεις, να εξαπλωθεί με συναντήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, να έχει μεγάλο αριθμό μελών σε όλο τον κόσμο και να χαίρει αναγνώρισης από πολλά wrestling forums παγκοσμίως, να τιμήσει Έλληνες κατσέρ όπως ο Απόστολος Σουγκλάκος, ο Γιώργος Τρομάρας και ο Θεόδωρος Μεγαρίτης, καθώς και τον παγκοσμίου φήμης ιάπωνα Wrestler CIMA.

Πέρα από το forum της, η GWC δίνει μεγάλη βαρύτητα στη διαπροσωπική επαφή και πραγματοποιεί συναντήσεις μία με δύο φορές τον μήνα, ημέρα Δευτέρα στο Rainbow Club (Δεκελέων 40 στο Γκάζι), λίγες ώρες μετά τα σπουδαιότερα wrestling events. Όμως, τρεις φορές τον χρόνο, συγχρονίζει το ρολόι της με την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, για τα Summerslam, Royal Rumble και φυσικά, τη Wrestlemania.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας και από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αυτή τη συγκεκριμένη Κυριακή του χρόνου, φροντίζει να πάρει μέρος στη γιορτή αυτή. Το 2017 λοιπόν δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και έτσι, τα μεσάνυχτα της Κυριακής 2 Απριλίου, στο Rainbow Club, θα απολαύσουμε αυτό το υπερθέαμα, συνολικής διάρκειας 7 (!!!) ωρών.

Ελάτε κι εσείς στην παρέα της GWC.

Ώρα έναρξης: 22.00 Είσοδος: Δωρεάν

Ιστότοπος: http://www.greekwrestling.net

Facebook: Greek Wrestling Community

Youtube: GreekWrestlingCommunity

Vimeo: Greek Wrestling Community»