24/04/2024

Πάλη: Στην Ρουμανία για το U17 οι Έλληνες μαχητές

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας

Το Διεθνές τουρνουά U17 που θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι έρχεται στο προσκήνιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής  ομοσπονδίας πάλης:

«Μετά το πολύ δυνατό καμπ προετοιμασίας που διεξήχθη στο Λουτράκι με τη συμμετοχή Ελλήνων και Ουκρανών πρωταθλητών η ελληνική αποστολή βρίσκεται στη Ρουμανία για το τουρνουά που ξεκινάει αύριο και ολοκληρώνεται την Κυριακή στις 15 του μήνα.

Στην ελευθέρα πάλη θα αγωνιστούν οι: Βησσαριων Φούντας (51κ.), Φίλιππος Ψωμάς (60κ.), Ηλίας-Ραφαήλ Καρνάβας (65κ.), Θεοχάρης Κουγιουμτσίδης (71κ.), Άγγελος Αποστολίδης (80κ.),  Κωνσταντίνος Τσακνακης (92κ.) και Λάζαρος Κυριακίδης (110κ.).

Στην ελληνορωμαϊκή συμμετέχουν οι: Βασίλειος Ραφαήλ Παπαγεωργίου (51κ.), Γιώργος Αθανασίου (71κ.), Λευτέρης Παππάς (80κ.), Νικόλας Γιαγκουνίδης (92κ.) και Δημήτρης Θάνος (110κ.).

Τέλος στην κατηγορία γυναικών θα εκπροσωπήσουν την χώρας μας οι: Αγάπη Αμπελίδου (57κ.), Ευαγγελία Τρανού (61κ.), Νικολέτα Μπάρμπα (69κ.) και Θεοδώρα Ραφαήλα Αργυρίου (73κ.).

Την αποστολή θα συνοδεύσουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Θέμης Ιακωβίδης, Νίκος Παπαγεωργίου και Μόησεν Παριγάι, ο συνοδός Κωνσταντίνος Καρνάβας και ο αρχηγός αποστολής το μέλος του ΔΣ Δρ. Ιωάννης Μπάρμπας.

Την ελληνική διαιτησία θα εκπροσωπήσει ο Γιώργος Πανανάκης».