29/04/2024

Κοινή προετοιμασία στο Νταγκεστάν για Κουγιουμτσίδη – Κουρουγκλίεβ

Οι κορυφαίοι αθλητές που εκπροσωπούν την χώρα μας έχουν επιλέξει να συμμετέχουν σε καμπ προετοιμασίας στο εξωτερικό.

Η προετοιμασία των Ελλήνων πρωταθλητών συνεχίζεται. Οι κορυφαίοι αθλητές που εκπροσωπούν την χώρα μας έχουν επιλέξει να συμμετέχουν σε καμπ προετοιμασίας στο εξωτερικό, προκειμένου να είναι έτοιμοι για τη νέα χρονιά.

Στο Νταγκεστάν υπάρχει έντονο διπλό ενδιαφέρον, καθώς συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι Γιώργος Κουγιουμτσίδης και Νταουρέν Κουρουγκλίεβ. Οι δύο πρωταθλητές μας βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και αποδεικνύουν ότι είναι πανέτοιμοι για τις προκλήσεις του 2024.

Η παρουσία του Κουγιουμτσίδη στην… έδρα του Κουρουγκλίεβ δεν πέρασε από κανέναν απαρατήρητη και σε συνοδεία με τον ομοσπονδιακό προπονητή Θέμη Ιακωβίδη συναντήθηκαν με τον υπουργό αθλητισμού, καθώς και με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Πάλης του Νταγκεστάν.

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης ετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς που θα είναι 10-14 Ιανουαρίου στο Ζάργκρεμπ, το βαθμολογημένο τουρνουά της UWW.

Από την άλλη ο Κουρουγκλίεβ ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο γόνατο και είναι πανέτοιμος για νέες διακρίσεις με την Ελλάδα.