28/04/2024

Επιστρέφει δυνατή η Πρεβολαράκη

Η Μαρία Πρεβολαράκη βάζει ψηλά τον πήχη για τη σεζόν.

Η ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης κατέκτησε ακόμη έναν τίτλο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στις Σέρρες κατακτώντας την πρώτη θέση στην κατηγορία των 53 κιλών και έδειξε ότι σύντομα θα επιστρέψει στα διεθνή ταπί.
Η Πρεβολαράκη, που τους τελευταίους μήνες ταλαιπωρήθηκε από τον τραυματισμό της στον αυχένα διασκέδασε τη συμμετοχή της στη διοργάνωση των Σερρών και όπως τόνισε “είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, από την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Είναι μία διοργάνωση που πρέπει οι αθλητές με διακρίσεις να την στηρίζουν με την συμμετοχή τους και να δίνουν κίνητρο στα νέα παιδιά. Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου ήταν η καλύτερη διοργάνωση. Το καλύτερο Πανελλήνιο πρωτάθλημα”.
Η αθλήτρια του Εθνικού αποτελεί σταθερή αξία για την ελληνική πάλη στους διεθνείς αγώνες τα τελευταία χρόνια και φιλοδοξία της είναι να επιστρέψει στα μεγάλα αποτελέσματα, αρχικά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και στη συνέχεια στους ευρωπαϊκούς αγώνες: “Στόχος μου είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και στη συνέχεια οι αγώνες στο Μπακού. Ειδικά οι αγώνες στο Αζερμπαϊτζάν είναι πολύ σημαντικοί, καθώς γίνονται για πρώτη φορά”, είπε η Πρεβολαράκη.

Πηγή: sportsfeed.gr