13/05/2024

Αποτυχία και δυστυχία στο Rio για τον Jordan Burroughs

Ο Αμερικάνος, Jordan Burroughs, κατά πολλούς ο καλύτερος παλαιστής στον κόσμο, είδε τις ελπίδες τους για νέο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο RIO να εξανεμίζονται μόλις στα προημιτελικά όπου έχασε 3-2 από το νούμερο 2 στον κόσμο στην κατηγορία  Ρώσο Aniuar Geduev.

Έχοντας την ελπίδα να συνεχίσει στα ρεπεσάζ, έπαιξε με τον Μπεκτζόντ Αμπντουρακμόνοφ από το Ουζμπεκιστάν και έχασε πάλι με 4-1! Αυτές ήταν οι δύο από τις μόλις 4 ήττες του Αμερικάνο από τότε που ξεκίνησε να παλεύει διεθνώς.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου και 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητές ήταν αναμενόμενα, εξαιρετικά απογοητευμένος από την εμφάνιση του στην Βραζιλία.

“Νοιώθω πως απογοήτευσα την οικογένειά μου, τα παιδιά μου» είπε ο Burroughs στο flowrestling σχεδόν κλαίγοντας. «Έχασα τόσες σημαντικές στιγμές στην ζωή των παιδιών μου για να κυνηγήσω αυτό το σποτ. Δεν είδα τον γιο μου να περπατάει για πρώτη φορά. Άφησα την γυναίκα μου σπίτι με δύο παιδιά για μεγάλες περιόδους για να πάω σε προπονητικά καμπ σε ξένες χώρας. Το έκανε με χαρά όχι με νεύρα γιατί ήξερε ότι μέρες σαν και αυτή εγώ τα δικαιολογώ με τις επιτυχίες μου.  Τώρα νοιώθω πως τους απογοήτευσα. Αυτή ήταν η πιο σημαντική μου εμφάνιση που θα με έκανε ένα θρύλο στο άθλημα και τελικά σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα μου. Πονάει. Πονάει πολύ.»