29/04/2024

Ανερχόμενο αστέρι για το 2023 της UWW ψηφίστηκε ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης

Χρυσή χρόνια για τον Κουγιουμτζίδη.

Οι διακρίσεις για τον Γιώργο Κουγιουμτσίδη δεν σταματούν ποτέ, επιβραβεύοντας τις προσπάθειές του και αναδεικνύοντας το πλούσιο ταλέντο του! Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης ανακοίνωσε τους καλύτερους για το 2023 και όπως είναι φυσικό δεν θα μπορούσε να λείπει το «φαινόμενο της Ελληνικής Πάλης». Η UWW έκανε γνωστό πως ο Ελληνας πρωταθλητής αναδείχθηκε το ανερχόμενο Αστέρι για το 2023.

Αναμφίβολα η χρονιά που τελειώνει σε λίγες ημέρες ήταν… ονειρική για τον Γιώργο Κουγιουμτσίδη. Ο Ελληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23, το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών στην κατηγορία των 79κ. ελευθέρας και πήρε την Ολυμπιακή πρόκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στα 74κ.

Μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες δεν πέρασε απαρατήρητη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία που τον ανακήρυξε ανερχόμενο αστέρι.

Πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία για τον ίδιο και την ελληνική Πάλη που δείχνει τα τελευταία χρόνια ότι έχει μια μεγάλη ανάπτυξη, μιας και οι διακρίσεις και τα μετάλλια σε κάθε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έχουν πάντα και ελληνικό στοιχείο.

Το 2023 κλείνει ιδανικά για τον Γιώργο Κουγιουμτσίδη και άπαντες περιμένουν ανάλογη συνέχεια, ειδικά στην Ολυμπιακή χρονιά!