29/04/2024

Karate Club Amarousiou: Στην 7η θέση ο Ψωμάς

Την 7η Θέση έπειτα από μία εκπληκτική εμφάνιση στο Karate K1 Venice του 2019, πραγματοποίησε ο αθλητής Ψωμάς Ηλίας.

Ανακοίνωση από τον Αθλητικό Σύλλογο Καράτε «Ο δρόμος της Ειρήνης» για την πρόσφατη αγωνιστική επιτυχία του συλλόγου.

Αναλυτικά: «Την 7η Θέση έπειτα από μία εκπληκτική εμφάνιση στο Karate K1 Venice του 2019, πραγματοποίησε ο αθλητής Ψωμάς Ηλίας του Αθλητικού Συλλόγου Καράτε Αμαρουσίου » Ο Δρόμος της Ειρήνης « στην κατηγορία των U14 στα – 55 kg. 

Στον πρώτο γύρο κέρδισε τον Ιταλό Astarita Raffaele με σκορ 7-0, στον επόμενο γύρο επικράτησε ξανά με το ίδιο σκορ επί του Ιταλού Lubrano Lorenzo, όμως στον τρίτο γύρο ηττήθηκε με σκορ 1-7 από τον Ιταλό Colonneze Federico όπου κατέκτησε και την πρώτη θέση της κατηγορίας. Στον πρώτο γύρο των ρεπασάζ ο Ψωμάς πραγματοποίησε άλλη μία εκπληκτική εμφάνιση κερδίζοντας τον Mykhailo Lunhu με σκορ 3-1, όμως στην συνέχεια ηττήθηκε από τον αθλητή Abdygulov Emir του Κιργιστάν από ποινές τερματίζοντας έτσι στην 7η θέση της κατηγορίας του. 

Η Κατσίκα Ειρήνη αγωνίστηκε στην κατηγορία των U14 + 47 kg και πραγματοποίησε επίσης μία πολύ καλή εμφάνιση κερδίζοντας στον πρώτο γύρο εύκολα την αθλήτρια της Ιταλίας Pedersoli Sofia με σκορ 8-0 και στον δεύτερο γύρο την αθλήτρια Potracka Zuzanna της Πολώνιας με σκορ 4-1. Στον τρίτο γύρο λόγω κακής τακτικής και έλλειψη εμπειρίας σε διεθνείς διοργανώσεις ηττήθηκε από την αθλήτρια της Ουκρανίας Krot Youlin με σκορ 2-5 παρότι στην αρχή του αγώνα βρισκόταν μπροστά στο σκορ.

Η Zezai Άννα Μαρία στα U14 – 47 kg παρότι προσπάθησε ηττήθηκε στον πρώτο γύρο από την Γερμανίδα αθλήτρια Alper Yagmur με σκορ 0-3. 

Ο Γιαννάκος Θεοχάρης στην κατηγορία των Junior – 76 kg πέρασε τον πρώτο γύρο με bye. Στον δεύτερο γύρο κέρδισε τον Ουκρανό Pashencko Oleh με σκορ 4-0, όμως και αυτός ηττήθηκε στον τρίτο γύρο από τον Αζέρο τριταθλητή κόσμου για το 2019 Huseynzade Huseyn με σκορ 0-2 λόγω πολύ κακής διαιτησίας. 

Ο Κοτζαναστάσης Πέτρος παίζοντας πολύ ωραία στην κατηγορία των Junior – 61 kg κέρδισε στον πρώτο γύρο τον Ολλανδό αθλητή Kaewborisut Damon με σκορ 4-0 αλλά στον επόμενο γύρο ηττήθηκε από τον αθλητή της Βουλγαρίας Padolsky Maksim με 8-0.

Η αθλήτρια του ΑΣ » Αρμονία » Αργυράκη Αναστασία ταξίδεψε μαζί με τους συναθλητές της από το Karate Club Amarousiou και αγωνίστηκε στην κατηγορία των U14 στα + 47 kg όμως ηττήθηκε και αυτή στον πρώτο γύρο από την αθλήτρια Manica Antonia της Ρουμανίας με σκορ 1-9«.