05/05/2024

Χρυσό μετάλλιο για την Ζωή Κακαρέλη στο European Ταεκβοντο Championship Olympic Categories Master

Επιτυχία για την έμπειρη προπονήτρια

Χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιακή κατηγορία Master των -67 κιλών κατέκτησε η Ζωή Κακαρέλη. Μετά τους αγώνες δήλωσε σχετικά:

«Η δεύτερη συμμετοχή μου σε αγώνες Master μετά το Λουξεμβούργο το 2017 και το ασημένιο μετάλλιο. Το 2019 έκλεισε για μένα με τον καλύτερο τρόπο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου σε αυτή την διοργάνωση.

Η αγάπη και το πάθος που έχω γιαυτό το άθλημα δεν με σταματάει στα 41 μου Χρόνια. Αγωνίζομαι για να γίνομαι παράδειγμα για τις κόρες μου κ τους αθλητές μου στην προσπάθεια στην επιμονή κ στην υπομονή.

Το Tαεκβοντο δεν έχει ηλικία, ένα άθλημα που το κάνω από τριών ετών και μου έχει χαρίσει τόσες απίστευτες στιγμές και χαρές.Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας την στήριξη σας.

Ευχαριστώ πολύ τον coach μου και αδερφό μου Νίκος Κακαρελης που πάντα ήταν είναι κ θα συνεχίζει να είναι το στήριγμα μου σε όλα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γονείς μου που είναι πάντα στο πλευρό μου κ μου δίνουν δύναμη, στις δύο κορούλες μου Άννα και Ιφιγένεια που πιστεύουν πολύ στην μαμά τους.

Το μετάλλιο αυτό το αφιερώνω σε όλους αυτούς που με αγαπάνε με στηρίζουν κ είναι δίπλα μου. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».