18/04/2024

Τρεις μαχητές του Sarantitis Fight Factory στο Mad Dog Tournament

Στις 2 Νοεμβρίου έρχεται το μαχητικό event που αναμένεται με ενδιαφέρον

Τρεις μαχητές του Sarantitis Fight Factory αγωνίζονται στο νέο Mad Dog Tournament. 

H Ραφαήλα Μπέση αντιμετωπίζει την Δήμητρα Μεκλή. Η νεαρή fighter δήλωσε σχετικά:

«Θα ήθελα αυτό το fight να είναι ένα δυναμικό ξεκίνημα μιας πολλά υποσχόμενης αγωνιστικής σεζόν. Φέτος ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά με τους δασκάλους μου Τάκη Σαραντιτη και Θοδωρή Μπέση που προσπαθούν να μου μεταδώσουν τις απίστευτες γνώσεις πού έχουν για το αγαπημένο μου άθλημα δυστυχώς όμως μέχρι τωρα η αγωνιστική μου προετοιμασία ήταν δύσκολη, διότι είχα τραυματισμούς και δεν μπόρεσα να προετοιμαστώ κατάλληλα.

Αλλά χάρη στο υπέροχο team που με υποστηρίζει κατάφερα μαζί με την καταπληκτική Κατερίνα Λιανού φυσιοθεραπευτρια μου να ξεπεράσω γρήγορα τους τραυματισμούς και να μπω στο ring που τόσο αγαπώ.

Όπως επίσης ο αγαπημένος μου Γιάννης Παρτατιλας που είναι δίπλα μου συνεχώς για να βελτιώνει τα τεχνικά χαρακτηριστικά μου, και να φροντίζει για την ενδυνάμωση μου. Στόχος μου είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε αγώνα και να βελτιώνομαι συνέχεια .

Ο δεύτερος μαχητής που αγωνίζεται στο Mad Dog είναι ο Ανδρέας Μουλίνος που αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Δημητρόπουλο. Ο δυναμικός αθλητής λέει σχετικά:

«Η προετοιμασία κυλάει ομαλά με εξέλιξη σε κάθε αδύναμο σημείο. Ο στόχος είναι να παίξουμε δυνατά και συγκεντρωμένα προσφέροντας ένα καλό show στο κοινο».

Tέλος στην μάχη ρίχνεται και ο Θοδωρής Σμοίλης απέναντι στον Μάριο Βασίλη. Ο Σμοίλης αναφέρθηκε στο ερχόμενο ματς λέγοντας τα εξής:

«Στόχος μου είναι να καλύψω τα κενά μου μέσα από τον αγώνα. Για μένα η προετοιμασία είναι σημαντική και αρκετά επώδυνη. Η νίκη δεν είναι αυτή που με καθορίζει. Κύριος στόχος μου είναι να αγωνιστώ όπως επιθυμώ εγώ και να εφαρμόσω το δικό μου παιχνίδι στον αντίπαλο μου».