04/05/2024

Ταεκβοντο Καρδίτσας: Τρία μετάλλια στο πρώτο προκριματικό Β. Ελλάδος

Διακρίσεις στους αγώνες

Με επιτυχία διεξήχθησαν για τρεις μέρες τα πρωταθλήματα  1ο Προκριματικό Ταεκβοντό Β. Ελλάδος 2020 και το kids Festival στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με τέσσερις  αθλητές-τριες συμμετείχε ο  Αθλητικός  Αγωνιστικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καρδίτσας  στο 1° προκριματικό πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος για το έτος 2020 & στο Kids Festival .

Με την καθοδήγηση του προπονητή τους κ. Βάϊο Κουκουλέτσο οι αθλητές-τριες έφτασαν με επιτυχία και
διακρίθηκαν οι : Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε   η Σίμου Μαρία, ανοίγοντας την αγωνιστική της χρονιά  με εκπληκτική εμφάνιση φτάνοντας στον τελικό με επιτυχία.  

Χάλκινη η Παππά Ελισάβετ με άριστη εμφάνιση στους αγώνες που τα είχε όλα., ανατροπές σκορ χρυσό πόντο και όλα λειτούργησαν με το μέρος της αθλήτριας μας. 

Χάλκινη η Τσιβρένη Νάσια ξεκινώντας την χρονιά με επιτυχία κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.   Και πέμτπη Θέση ο Μάγγας Κλεάνθης ξεκινώντας για πρώτη φορά  την αγωνιστική του χρονιά με  πολύ καλή δυνατή εμφάνισή στο Kids Festival.  

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές-τριες για την διάκρισή τους και την  συμμετοχή τους καθώς και στον  προπονητή κ. Κουκουλέτσο Βάϊο για την στήριξη και καθοδήγηση των αθλητών-τριών στο πρωτάθλημα».