20/04/2024

Στην αρένα του Mad Dog και ο Κουκουφίκης

Τον προπονητή του Χρήστο Σαλατά ακολουθεί και ο έμπειρος striker

Στο ίδιο event με τον Χρήστο Σαλατά θα αγωνιστεί και ο αθλητής του Θανάσης Κουκουφίκης που θα αντιμετωπίσει τον Χρήστο Ευγενίου.

Ο αθλητής του Fight Lab ψάχνει την νίκη για να σπάσει την κακοδαιμονία των τελευταίων αποτελεσμάτων. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του συλλόγου.

«Στα πλαίσια του Mad Dog Tournament στις 2 Νοεμβρίου θα λάβει χώρα άλλη μια σπουδαία μάχη. Αντίπαλοι θα είναι ο Χρήστος Ευγενίου από το ‘Loukas Muay Thai’ της Κύπρου και ο δικός μας Θανάσης Κουκουφίκης από το Fight Lab.

Δύο μαχητές με εμπειρίες και μεγάλες ικανότητες στο Thai που σε 5 γύρους των 2 λεπτών θα επιδιώξουν να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό για την επικράτηση».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Στα πλαίσια του Mad Dog Tournament στις 2 Νοεμβρίου θα λάβει χώρα άλλη μια σπουδαία μάχη. Αντίπαλοι θα είναι ο Χρήστος Ευγενίου από το ‘Loukas Muay Thai’ της Κύπρου και ο «δικός μας» Θανάσης Κουκοφίκης από το ‘Fight Lab’. Δύο μαχητές με εμπειρίες και μεγάλες ικανότητες στο Thai που σε 5 γύρους των 2 λεπτών θα επιδιώξουν να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό για την επικράτηση. #muaythai #muaythaitraining #muaythaicollege #muaythailifestyle #muaythaifighter #teamsalatas #thaiboxing #glorykickboxing #fightlab #fighter #fights #muaythaifitness #fightlabvstheworld #nakmuay #nakmuaythai #muaithaigram #muaythaiboxing

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Xristos Salatas (@fightlab.gr) στις