30/04/2024

Πρωτιές για Kinesis Fight Club στο Octagon Fighting Show

Καλή παρουσία για τον σύλλογο

Πρωτιές για το Kinesis Fight ClubΣτο Octagon Fighting Show 4 που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα συμμετείχε το Kinesis Fight Club. Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Βικτώρια στο Κιλκίς. Την εκδήλωση στήριξαν οι ομοσπονδίες ΕΟΠΤ και ΕΟΑ.
Προηγήθηκε διασυλλογικό πρωτάθλημα που συμμετείχαν οι μικροί αθλητές που Kinesis όπου διακρίθηκαν και αγωνίστηκαν σε διάφορα αγωνιστικά στυλ. Και μετέπειτα ακολούθησαν επίλεκτοι αγώνες σε πολύ υψηλό επίπεδο στο στυλ του MMA, K1, GRAPPLING και Kyodokyokushin.

Οι αθλητές του Kinesis που διακρίθηκαν ήταν ο Κωνσταντίνος Σοαντζογλου με νίκη έναντι στον Μάριο Γρίβα στο στυλ του Kyodokyokushin, επίσης με νίκη απέσπασε ο Αθανάσιος Αγγελίδης αθλητής του Kinesis έναντι στον Χρήστο Τσινασλανιδη στο στυλ του Kyodokyokushin όπως και ο Στάθης Μανουσαριδης στο στυλ Grappling.

Η αθλήτρια του Kinesis Κωνσταντίνα Καραμανλάκη αγωνίστηκε στο στυλ του Κ1 έναντι στην Σόφια Ομπολασβιλι σε έναν πολύ σκληρό αγώνα που κρίθηκε στα σημεία υπέρ της αντιπάλου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 300  αθλητές από όλη την Ελλάδα. Τους αθλητές του Kinesis συνόδευαν οι εκπαιδευτές Αντώνης Γιαννακιδης και Σταύρος Σοαντζογλου που έμειναν πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοση των αθλητών του. Επόμενο Octagon Fighting Show έχει οριστεί για τις 30 Μαΐου».