28/04/2024

Πολύμαχον: Διέπρεψαν οι αθλητές στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ζιου Ζίτσου

Ξεχώρισαν οι αθλητές του Πολύμαχον

Ξεχώρισαν ξανά οι αθλητές του Πολύμαχον στους αγώνες του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ζίου Ζίτσου. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής Ζήσης  Τζιότζιος:

«Απίστευτα συναισθήματα για έναν προπονητή όταν βλέπει τους αθλητές του οι οποίοι έχουν μεγαλώσει μέσα στο σύλλογο από μικρά παιδιά να φτάνουν στα ψηλότερα σκαλοπάτια του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών -γυναικων , κερδίζοντας βήμα βήμα τους καλύτερους και πιο καταξιωμένους αθλητές του Ζιου Ζίτσου στις κατηγορίες τους.

Ο λόγος για την:

Ιωάννα Ευθυμίου 21ετων ή οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία fighting-52kg γυναικών κερδίζοντας 4 πολύ δύσκολους αγώνες.
Και για τον Ορφέας Μητροπίας 19 ετών ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία fighting -77kg ανδρών παίζοντας 7 αγώνες (6 νίκες,1 ήττα).
Επίσης συμμετείχαν:
Αγαπητού Βαρβάρα 18 ετων 9η θέση -63kg (1 νίκη,2 ηττες) η οποία απέκτησε φοβερή εμπειρία, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία για το μέλλον. 
Και:
Ανέστης Τσολαριδης (η ψυχή της ομάδας ) και μαθητής του φίλου και συνεργάτη Αλέξη Σακελλάρη.
9η θέση ne waza -85 kg (3 νίκες ,2 ηττες)

Να επισημάνουμε ότι είναι η πρώτη φορά που Έλληνες αθλητές κατακτούν μετάλλια σε αυτές της κατηγορίες (-52,-77 )σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών -γυναικων και το καλύτερο από όλα ότι είναι πολυμαχοι και θέλουν να συνεχίσουν για ακόμη πιο ψηλά δίνοντας κίνητρο και στους μικρότερους αθλητές!!!!

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της εθνικής ομάδας για την συμμετοχή τους και την αγωνιστικότητα τους, προσπάθησα όσο μπορούσα να βοηθήσω την εθνική ομάδα που τόσο τιμώ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπεύθυνο και αρχηγό της Εθνικής Ζιου Ζίτσου Μπιτσαξη Δημήτρ,  για την άψογη συνεργασία και το όμορφο κλίμα που επικράτησε στην ομάδα καθώς και στην ομοσπονδία μας (εφεοζζ) για την στήριξη και την βοήθεια, της κάθε προσπάθειας».