20/04/2024

Πάλεψε η Αράπογλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Καράτε

Μία στιγμή ολιγωρίας στέρησε την πρόκριση της Αράπογλου στους οχτώ του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος

Τα έδωσε όλα η αθλήτρια του Αθλητικού συλλόγου Καράτε Αμαρουσίου «Ο δρόμος της Ειρήνης». Αναλυτικά:

«Μία στιγμή εφησυχασμού στέρησε την πρόκριση της Αράπογλου στην οχτάδα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Εφήβων – Νέων Ανδρών & U21 του 2019. 

Πολύ καλή εμφάνιση, όχι όμως αντάξια των δυνατοτήτων της, πραγματοποίησε η αθλήτρια Αράπογλου Έλλη του Αθλητικού Συλλόγου Καράτε Αμαρουσίου, ο Δρόμος της Ειρήνης, στην Χιλή όπου διεξήχθη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νέων Ανδρών & U21 του 2019.

Συγκεκριμένα η αθλήτρια του Karate Club Amarousiou στον πρώτο γύρο αντιμετώπισε την πρωταθλήτρια από την Κροατία Pehar Jelena όπου και επικράτησε εύκολα με 5 – 1. Στην συνέχεια αντιμετώπισε την πρωταθλήτρια της Κύπρου Papageorgiou Elina κερδίζοντας την 3 – 1. Στον τρίτο γύρο, με την Σέρβα πρωταθλήτρια Jankovic Bojana, ενώ ήταν μπροστά με 2 – 0 και όλα δείχνανε πως η πρόκριση στους οχτώ ήταν δεδομένη, η Σέρβα πρωταθλήτρια με ένα λάκτισμα εκμεταλλεύτηκε την στιγμή ολιγωρίας της Αράπογλου και κάπου εκεί τελειώσαν όλα. 

Οι άλλοι δύο αθλητές του Συλλόγου Σίμωσης Ιωάννης και Παληαρούτας Σταύρος παρότι προσπάθησαν δεν κατάφεραν να περάσουν στους δεύτερους γύρους των κατηγοριών τους».