02/05/2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο του Alex Chadud da Silva στο Fight Club Galatsi

Ο Alex Chadud, coach του Mike’s Gym (Άμστερνταμ), και προπονητής πολλών αθλητών παγκοσμίου κλάσης φιλοξενείται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα, από τον παλαίμαχο Έλληνα αθλητή Μ.Μ.Α. Χρήστο Πετρούτσο

Ο Alex Chadud, coach του Mike’s Gym (Άμστερνταμ), και προπονητής πολλών αθλητών παγκοσμίου κλάσης σε U.F.C., Glory, Bellator, ONE Championship, φιλοξενείται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα, από τον παλαίμαχο Έλληνα αθλητή Μ.Μ.Α. Χρήστο Πετρούτσο, και βρέθηκε, με αυτήν την ευκαιρία, την Τετάρτη 14/12/2022, στο Fight Club Galatsi για ένα μοναδικό σεμινάριο M.M.A. / Striking M.M.A. 

Promoter του σεμιναρίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Π.Ο.ΜΕΙ.ΠΟ.Τ., ο head coach του Fight Club, Ιωάννης Θεοφάνους, ενώ παρών ήταν και ο πρόεδρος της Π.Ο.ΜΕΙ.ΠΟ.Τ., κ. Δημήτριος Δημητρίου

Στο σεμινάριο που ξεκίνησε στις 18:00 και ολοκληρώθηκε στις 21:00, ο Alex Chadud, μοιράστηκε με τους συμμετέχοντες, advanced γνώσεις και τεχνικές σε Μ.Μ.Α. και Striking M.M.A., που έχει αποκομίσει μέσα από τα πολλά χρόνια εμπειρίας του στην προπονητική του αθλήματος. 

Με το πέρας του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες παρέλαβαν τα διπλώματα συμμετοχής τους, υπογεγραμμένα από τον εισηγητή, ενώ ο promoter, κος Θεοφάνους απένειμε στον Alex Chadud da Silva, τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στα αθλήματα των M.M.A., Kickboxing και Μuay Thai, αλλά και μια αναμνηστική custom εμφάνιση του Ολυμπιακού, καθώς ο Alex τυγχάνει ένθερμος υποστηρικτής της ερυθρόλευκης ομάδας! 

Όλοι οι συμμετέχοντες, στο τέλος του σεμιναρίου, απόλαυσαν γευστικούς και υγιεινούς ξηρούς καρπούς που προσέφερε ο «Βραζιλιάνος Γαλατσίου» της κας Τζένης Θεοδωρακοπούλου., ενώ το τραπέζι των προπονητών επιμελήθηκε το Yard all day bar restaurant, στον όμορφο χώρο του, κάτω από την Ακρόπολη. 

Προπονητής και συντελεστές ανανέωσαν το ραντεβού τους για σειρά σεμιναρίων στο άμεσο μέλλον.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο εδώ