16/04/2024

Κrav Maga Oxygen: Συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του New Jersey

Νέα συνεργασία που θα αλλάξει τα δεδομένα στην πιστοποίηση των εκπαιδευτών

To πανεπιστήμιο του New Jersey International Open θα εκπροσωπεί το Krav Maga Oxygen στην Ελλάδα. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών έκλεισε χθες και θα ανατρέψει το καθεστώς πιστοποίησης των εκπαιδευτών αυτοάμυνας.

Οι εκπαιδευτές μας πλέον θα πιστοποιούνται με Πανεπιστημιακό δίπλωμα που θα είναι ότι πιο εγκεκριμένο και πρωτοποριακό υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι συνεργάτες.

Το Krav Maga Oxygen δημιουργήθηκε το 2012 από τον Παναγιωτόπουλο Θωμά*. Είναι σύστημα αυτοάμυνας βασισμένο στις αρχές και τη φιλοσοφία του krav maga. Είναι αναγνωρισμένο από τις παγκόσμιες ομοσπονδίες International Self Defence Organization [I.S.D.O] και International Street Fighting Union [I.S.U.] καθώς επίσης και από τον ισραηλινό οργανισμό Israeli Practical Self Defence [I.S.P.D].

Διεύθυνση: Αγίου Βασιλείου 75, Άγιος Δημήτριος. 

*O Παναγιωτόπουλος Θωμάς είναι ο ιδρυτής του krav maga oxygen, είναι ο μοναδικός εκπαιδευτής στην Ελλάδα και από τους λίγους παγκοσμίως που έχει λάβει πιστοποιήσεις τόσο για τις τεχνικές του γνώσεις όσο και για τις ικανότητες του στην διδασκαλία και στις μεθόδους εκμάθησης.

Συγκεκριμένα, έχει εκπαιδευτεί στο Ισραήλ και έχει πιστοποιηθεί από την international  krav maga ως εκπαιδευτής για πολίτες και για στρατό, επίσης κατέχει τον τίτλο του Master Instructor από δύο παγκόσμιες ομοσπονδίες αυτοάμυνας την international self defense organization και την international Street Fight union. Είναι κάτοχος διπλώματος εκπαιδευτή της W.P.K.A  και ιδρυτικό μέλος της European krav maga akademy.

Το αποκορύφωμα στην πορεία του είναι το 2019 καθώς πιστοποιείται από το διεθνές Πανεπιστήμιο New jersey international open university ως professional certified teacher. Το 2021 γίνεται επίσημος αντιπρόσωπος του Πανεπιστημίου, μπορώντας έτσι να πιστοποιεί τους εκπαιδευτές του με Πανεπιστημιακό δίπλωμα. Το Πανεπιστήμιο του New Jersey international open university του απονέμει   τον τίτλο «His excellency  consultant of training & Educational Learning system» καθώς και «Certificate of excellence – professional teacher and international coach of krav maga Oxygen».

Ίσως η πιο σημαντική και τιμητική αναγνώριση από το διεθνές Πανεπιστήμιο του New Jersey είναι η στιγμή που ανακηρύχθηκε » VISIONARY LEADER AWARD» απονέμοντας του το «The highest metal of excellence of the most influential figures in the world of sport science specialised in Krav Maga Oxygen».

Οι πιο πάνω τίτλοι έρχονται σαν επιβράβευση στην εξέλιξη της μεθοδολογίας στην εκμάθηση του krav maga καθώς και της δημιουργίας προγράμματος για παιδιά για την αντιμετώπιση της βίας και των κινδύνων στο σχολείο και στην καθημερινότητα τους.