28/04/2024

Κ-Τeam Σαντορίνης: Επιβλητική παρουσία στους αγώνες Νοτίου Ελλάδος

Aγωνιστική δράση για τον σύλλογο

Στην Καλαμάτα βρέθηκε η αγωνιστική ομάδα από τον τοπικό σύλλογο του νησιού K-TEAM και συγκεκριμένα στο Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος, στο άθλημα του Muay Thai, όπου και πήρε μέρος με τρεις αθλητές το περασμένο Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά:

«Την Αριάδνη Αντρέι να συνεχίζει το αήττητο για φέτος όπου νίκησε με διακοπή στον πρώτο γύρο μια πολύ καλή αντίπαλο.  Τον Λιγνό Άγγελο όπου νίκησε σε τρεις γύρους με ομόφωνη απόφαση των κριτών, έναν σκληρό αντίπαλο. Την Βασιλική Χατζησαββίδου κάνοντας σε κατηγορία novice , πολύ καλή εμφάνιση και στους δύο αγώνες που πήρε μέρος.

Ο προπονητής του συλλόγου Καραμολεγκος Αρτέμιος δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των νεαρών αθλητών, για την μαχητικότητα τους μέσα στο ρινγκ την πειθαρχία και το χαρακτήρα τους εκτός ρινγκ. 

Η διοίκηση του συλλόγου θα ήθελε σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσει, αρχικά τούς γονείς των αθλητών και τούς υποστηρικτές του συλλόγου, όπου με την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη τούς,  πραγματοποιήθηκε και αυτό το ταξίδι  και τους αθλητές που έδωσαν για ακόμη μία φορά τον καλύτερο εαυτό τούς.

Τέλος ένα ακόμη ευχαριστώ, από τα παιδιά που έλαβαν μέρος προς την ακτοπλοϊκή εταιρία Blue Star, άλλα και τους υπόλοιπους υποστηρικτές του συλλόγου, Kronos rent a car , Xάραξη κοπή  Signpecker, The Agency 10 Santorini, Oxygen Seaside hotel, Melina honey, όπου τούς  αφιέρωσαν και τις νίκες τούς κάνοντας το παρακάτω σχόλιο.  Οσο υπάρχει η βοήθεια σας γίνεται ευκολότερο το ταξίδι μάς. Σας ευχαριστούμε.»