20/04/2024

Κραταιός: Πρωτιά για Στέφανο Εστεμπάν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Πρώτη θέση για τον αθλητή του Κραταιού

Την πρώτη θέση με την φανέλα του Ολυμπιακού κατέκτησε ο αθλητής του Κραταιού Στέφανος Εστεμπάν στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο νεαρός αθλητής ανέβηκε στην κορυφή του βάθρου με τρεις νίκες στην κατηγορία των 63 κιλών. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Κραταιού. 

«Πολύ μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή του συλλόγου μας Στέφανο Εστεμπάν ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας U22, στην κατηγορία των 63 κιλών εκπροσωπώντας την ομάδα του Ολυμπιακού.

Με πολύ όμορφη πυγμαχία και τρεις νίκες ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Επόμενος στόχος το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών Elite. Συγχαρητήρια Stiven».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Πολύ μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή του συλλόγου μας @_stiven_esteban_ ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας U22, στην κατηγορία των 63 κιλών εκπροσωπώντας την ομάδα του Ολυμπιακού ! Με πολύ όμορφη πυγμαχία και τρεις νίκες ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου🏆! Επόμενος στόχος το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών Elite. Συγχαρητήρια Stiven! 🥊😃

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΚΡΑΤΑΙΟΣ Α.Σ.🇬🇷 (@krataios_team) στις