03/05/2024

Θησέας Λευκάδας: Με επιτυχία οι εξετάσεις ζωνών

Mε επιτυχία οι εξετάσεις

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι εξετάσεις ζωνών taekwondo και kickboxing και η επίδειξη της ομάδας από αθλήματα taekwondo wtf-itf, kickboxing και πυγμαχίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεπής σε μια παράδοση 10 ετών πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή την τελευταία εξεταστική του έτους για τους αθλητές του. Έχοντας σκληρούς κριτές τους ίδιους τους τους εαυτούς και εξεταστές τους γονείς και τους φίλους τους, επί τρεις περίπου ώρες, μικροί και μεγάλοι αθλητές παρουσίασαν με πειθαρχία, ένα φανταστικό πρόγραμμα.

Στο άθλημα του Tae Kwon Do οι αθλητές παρουσίασαν με τεχνική και δύναμη δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, τεχνικές αγώνα, αυτοάμυνες, συγχρονισμένα λακτίσματα, poomse, δεξιοτεχνίες, τεστ δύναμης καθώς και σπασίματα εναέρια αλλά και εδάφους.

Στο άθλημα του kick – boxing και της πυγμαχίας παρουσιάστηκε η τέχνη των γροθιών και των λακτισμάτων σε στοχομαχιες και sparring.
Δίκαια πάντως όλοι οι αθλητές απέσπασαν τον θαυμασμό και το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Λευκάδας κ. Χαράλαμπος Καλός , ο κ Ξενοφώντας Βεργίνης υποψήφιος δήμαρχος Λευκάδας και πρώην βουλευτής Λευκάδας ο κ Χαριλαος Σολδατος αντιδήμαρχος Λευκάδας, ο κ. Αθανάσιος Καββαδάς βουλευτής Λευκάδας, ο κύριος Λιβιτσανος Ιωάννης Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Λευκάδας αλλά και σε αυτούς που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στέλνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ η ομάδα του νησιού μας.

Τέλος ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες τις οικογένειες για την συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν για να μεγαλώνει η ομαδάρα-οικογενεια μας (Θησέας Λευκάδας) όλα αυτά τα χρόνια».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kakarelis-Parousis-Martial Arts-Fitness (@thiseaslefkadas)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kakarelis-Parousis-Martial Arts-Fitness (@thiseaslefkadas)