28/03/2024

Η Kukkiwon τίμησε στην Σεούλ τον Βαϊο Κουκουλέτσο

Tιμητική διάκριση για τον έμπειρο προπονητή

Με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε η Kukkiwon το ένατο Global Tαεκβοντο Leaders Forum Seoul στην Σεούλ της Κορέας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ταεκβοντο Καρδίτσας. 

«Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο Intercontinental Coex από τις  7-10 Δεκεμβρίου 2019 , με καλεσμένους τους πενήντα Top masters Taekwondo που κλήθηκαν να τιμηθούν και να βραβευτούν για την ανάπτυξη του ολυμπιακού αθλήματος Ταεκβοντό στον κόσμο . 

Σε αυτή την μεγάλη γιορτή ανάμεσά τους ήταν και ο μοναδικός προπονητής από την Ελλάδα ο κ. Κουκουλέτσος Βάϊος που κλήθηκε να παρευρεθεί και να τιμηθεί από τον πρόεδρο της Kukkiwon. Την πρώτη μέρα έγινε σεμινάριο με εισηγητές από Αμερική & Κορέα με στόχο την ενημέρωση και ανάπτυξη του αθλήματος, 

Την δεύτερη ήμερα το πρωί έγινε ξενάγηση στα αξιοθέατα της Σεούλ από τους υπεύθυνους της Kukkiwon.

 Tο 2019 Kukkiwon Masters Summit έφτασε στο τέλος του κλείνοντας με δεξίωση και βράβευση στην αίθουσα του ξενοδοχείου  προς τιμή του Παγκόσμιου Φόρουμ ηγετών Taekwondo του 2019 στην Σεούλ της Κορέας από τον νέο Πρόεδρο της Kukkiwon, Choi Young-Ryul.

Ήταν μια τεράστια τιμή για εμένα και την Ελλάδα που ως μοναδικός προπονητής να συναντηθώ και να παρευρεθώ ανάμεσα σε μεγαθήρια προπονητές από όλο τον κόσμο  που διακρίθηκαν και ανάδειξαν το Ταεκβοντό παγκοσμίως .   Άλλα και γευματίζοντας τον νέο Πρόεδρο της Kukkiwon, Choi Young-Ryul και με όλους τους masters να μοιραστείς της εμπειρίες τους  ,με ανθρώπους  που αγαπούν και πιστεύουν στο παραδοσιακό (πούμσε) Taekwondo Kukki.                               

Ευχαριστώ πολύ την  Kukkiwon για την πρόσκληση, και  βράβευσή μου αναγνωρίζοντας την τριανταετή θητεία μου ως προπονητής στο άθλημα και για την δουλειά μου τόσα χρόνια τόσο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.

Συγχαρητήρια για το πρόγραμμα για  όλη την διοργάνωση τα δώρα, την ζέστη φιλοξενία και για τη δημιουργία ενός θετικού περιβάλλοντος για να οικοδομήσουμε και να αναπτύξουμε την οικογένεια του Ταεκβοντό».