05/05/2024

Ηρακλής Αγρινίου: Στις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα Παγκρατιου

Επιτυχίες για τον σύλλογο

Με τέσσερις αθλητές έλαβε μέρος ο Ηρακλής Αγρινίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκρατιου αθλήματος που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Κωνσταντίνο στα κανένα Βούρλα Φθιώτιδας. Αναλυτικά:

«Eκεί ο σύλλογος του Γιώργου Καψιμαλη κατάφερε το απόλυτο κατακτώντας δύο χρυσά μετάλλια δύο ασημένια μετάλλια και δύο χάλκινα ανεβάζοντας έτσι τον αγρινιωτικο σύλλογο για άλλη μια φορά στης κορυφαίες θέσεις πανελλαδικά και πιο συγκεκριμένα στην όγδοη θέση ανάμεσα σε 30 συλλόγους.

Οι αθλητές του Γιώργου Καψιμαλη κατέκτησαν ένα χρυσό μετάλλιο για τον Νάκο Χαράλαμπο στο πυξ Λαξ Νέων Ανδρών. Χρυσό μετάλλιο για τον Κλαδουχα Γεώργιο στο πυξ Λαξ Νέων Ανδρών.

Ένα ασημένιο μετάλλιο για τον Βρανά Βασίλη στον πλήρες αγών ανδρών και ένα χάλκινο στο πυξ Λαξ ανδρών. Ένα ασημένιο μετάλλιο για τον Τσιοβολο Δημήτρη στο Πυξ Λαξ ανδρών και ένα χάλκινο μετάλλιο στο πλήρες αγών ανδρών Αυτά τα μετάλλια έρχονται σε συνέχεια των μετάλλων που κατέκτησαν πάλι αθλητές του Ηρακλή Αγρινίου ( Καρανταλης, Σταθοχρηστοπουλος, Λιάρος, Βρανάς )στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παγκρατιου που πραγματοποιήθηκε πριν ένα μήνα σχεδόν στην χώρα μας .

Πολλά συγχαρητήρια απ τον προπονητή του Ηρακλή Αγρινίου Καψιμαλη Γεώργιο σε όλους τους αθλητές προπονητές διαιτητές διοίκηση καθώς και στους τοπικούς φορείς για την ομαλή διεξαγωγή του Πανελληνίου πρωταθλήματος».