23/04/2024

Ηρακλής Αγρινίου: Επιτυχίες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παγκρατιου και Πυγμαχίας

Επιτυχίες για τον σύλλογο

Τέσσερα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές -τριες του Γιώργου Καψιμαλη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας Παίδων κορασίδων παγκορασίδων Παμπαίδων που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα από 4 έως 8 Μαϊου στο κλειστό γήπεδο της Παναχαϊκής. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ηρακλής Αγρινίου συμμετείχε με τρεις Αθλήτριες και έναν Αθλητή στο πρωτάθλημα της ελληνικής ομοσπονδίας πυγμαχίας κατακτώντας ένα χρυσό με την Φωτεινή Κωστάκη στα 57 κιλά πανκορασιδων ένα ασημένιο στα 54 κιλά πανκορασιδων με την Καψιμαλη Δήμητρα ένα ασημένιο στα 63 κιλά Παμπαίδων με τον Ευθύμιο Κυριλη και ένα χάλκινο στα 44 κιλά κορασίδων με την Παναγίωτα Καψιμαλη φέρνοντας τον Ηρακλή Αγρινίου πρωταθλητή σύλλογο στης παγκορασίδες.

Το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαϊου άλλοι τέσσερις αθλητές του Ηρακλή Αγρινίου έλαβαν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παγκρατίου που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Λουτρακίου .

Ολοι οι αθλητές του Γιώργου Καψιμαλη αγωνίσθηκαν στο άθλημα του πλήρες αγών (mma) και κάτω Παγκράτιο κατακτώντας πέντε μετάλλια. Λιάρος Χρήστος χρυσό μετάλλιο στο πλήρες αγών -85 Ανδρών, Σταθοχρηστοπουλος Δημήτρης ασημένιο μετάλλιο -77 Ανδρών πλήρες αγών, Βρανάς Βασίλης Ασημένιο μετάλλιο -85 ανδρών .

Δύο ασημένια μετάλλια για τον Καρανταλη Χρήστο ένα στον πλήρες αγών -95 Ανδρών και ένα στο κάτω Παγκράτιο. Ο Γιώργος Καψιμαλης συνχερειι όλους τους αθλητές του για της εμφανίσεις τους καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή των πρωθληματων».