28/04/2024

Ηρακλής Αγρινίου: Δύο ασημένια μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Δύο μετάλλια για τον αγρινιώτικο σύλλογο

Δύο ασημένια μετάλλια με τους Γρηγόρη Λαθυρη και Ιωάννη Κατσικογιάννη κατέκτησε ο Ηρακλής Αγρινίου στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Άρτας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας Νέων και under 22 που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Άρτας από της 23 έως και 26 Σεμπεμβριου έλαβε μέρος ο Ηρακλής Αγρινίου με τρεις πυγμάχους τους Λαθυρη Γρήγορη Παναγιωτίδη Ιωάννη και Κατσικογιάννη Ιωάννη .

Οι αθλητές του Γιώργου Καψιμαλη αν και οι συγκεκριμένοι αθλητές συμμετείχαν πρώτη φορά σε τόσο υψηλό επίπεδο πυγμαχιας( πανελλήνιο πρωτάθλημα) κατάφεραν να κατακτήσουν δύο ασημένια μετάλλια . Σε συνέχεια της περσινής μεγάλης επιτυχίας του συλλόγου πάλι στο αντίστοιχο πανελλήνιο πρωτάθλημα (οκτωμβριος 2020) ο Ηρακλής Αγρινίου είχε κατακτήσει έξη μετάλλια δείχνοντας την σοβαρή δουλειά που γίνεται στης Ακαδημίες του Συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα ασημένιο μετάλλιο και δεύτερη θέση στην undet 22 στην κατηγορία 54 κιλών για τον Κατσικογιάννη Ιωάννη γιος του άλλοτε πρωταθλητή πυγμαχιας Κατσικογιάννη Παναγιώτη το οποίο ο Καψιμαλης Γιώργος ευχαριστεί για την πολύτιμη βοήθεια. Ασημένιο μετάλλιο και δεύτερη θέση και για τον Λαθυρη Γρήγορη στους Νέους και στην κατηγορία 48 κιλών Αρκετά καλή εμφάνιση και για τον τρίτο αθλητη του Ηρακλή Αγρινίου Παναγιωτίδη Ιωάννη στα 67 κιλά στους Νέους μια κατηγορία με τους ποιο πολλούς αθλητές.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος δηλώνει ο Γιώργος Καψιμαλης για τους αθλητές του όχι τόσο για τα μετάλλια αλλά ιδιαίτερα για της πολύ δυνατές εμφανίσεις τους επίσης ο Ηρακλής Αγρινίου συγχαίρει όλους όσους συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας αθλητές προπονητές διαιτητές καθως και στην διοίκηση της ομοσπονδίας και τον ΑΣ Πολυδάμας Άρτας για την αγωγή διοργάνωση».