03/05/2024

Ηρακλής Αγρινίου: Δυναμικό παρών στο 1st Epirus Challenge

Επιτυχίες για τον σύλλογο του Αγρινίου

Με δέκα αθλητές έλαβε μέρος ο Ηρακλής Αγρινίου στο 1st Epirus challenge  που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα της 16-17 Απριλίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πέντε αθλητές συμμετείχαν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα  kick boxing που έγινε υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας kick boxing οι οποίοι κατέκτησαν πέντε χρυσά μετάλλια στο στυλ του ring stules low kick πιο συγκεκριμένα  Μέντης Ιωάννης +93 Ανδρών. Βίγλας Κωνσταντίνος -93 Ανδρών. Τσιμπιδακης Γιώργος -81 Εβηβων .Κλαδουχας Γιώργος -77 Ανδρών και Καρσπαπαζης Θάνος -75 Ανδρών. Επίσης τη ίδια μέρα πραγματοποιήθηκαν soaring Πυγμαχίας όπου συμμετείχαν και οι υπόλοιποι πέντε αθλητές του Ηρακλή Αγρινίου κάνοντας   εμφανίσεις  οι Λαθυρης Γρηγόρης Μαρίνος Κωστής Οικονόμου Βασίλη και από της αθλήτριες Καψιμαλη Δήμητρα και Κωστάκη Φωτεινή.

Σε δήλωση του ο προπονητής του Ηρακλή Αγρινίου Καψιμαλης Γιώργος δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τους αθλητές του τόσο για τα μετάλλια απ’ τους αθλητές που έλαβαν μέρος στο διασυλλογικό πρωτάθλημα. Kick boxing. της ΠΟΚ   αλλά και για τους αθλητές της πυγμαχίας που έπαιξαν στα sparing πιο πολύ για την υψηλή πραγματικά απόδοση τους καθώς μιλάμε για καινούργιους αθλητές.

Ο Γιώργος Καψιμαλης συγχαίρει τους  διοργανωτές ΑΣ ΤΙΓΡΗ ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ τον Μάκη Στάθη την Πανελλήνια Ομοσπονδία του Κick Boxing  τους συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα για την άρτια διεξαγωγή του πρωταθλήματος του kick boxing  καθώς και όσους συμμετείχαν στα sparing της Πυγμαχίας πολλά συγχαρητήρια σε όλους  η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει στον καθένα ότι το καλύτερο καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο ειρήνη και υγεία.»