16/04/2024

Ζαρμακούπης Team: Sold Out στο τρίτο Summer Camp

Sold Out στο Summer Camp

Σε ένα από τα μεγαλύτερα Summer Camp στην Ελλάδα εξελισεται το τρίτο Summer Camp Kickboxing που διοργανώνει ο Α.Σ.Ευρυτανίας (Zαρμακούπης Team) στο Καρπενήσι στις 1.2.3.&4 Ιουλίου 2022 στο πενταστερο ξενοδοχείο AVARIS. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με συμμετοχή πολλών αθλητών με μεγάλες διακρίσεις (Πανελλήνιες-Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες) το καμπ έφτασε στο ανώτερο όριο συμμετοχών του( sold out).Στο καμπ θα διδάξουν οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές από το εξωτερικό και την Ελλάδα όπως ο Timothy Bos,η Fratzesca Ceci,ο Ameer Asad η Ζαρμακουπη Σεμέλη και καταξιωμένοι Προπονητές, καθώς και επιστημονικοί συνεργάτες όλων των επιπέδων, ο Κωνσταντίνος Δαμίας (Strength and Conditioning specialist for combat sports) ο Θοδωρής Θεοδωρακακος (International Wako Referee) η Σοφία Καρπουζη (Νομικός-Οργάνωση- Μητρώο Αθλητικών Συλλόγων κ.α.).

Το  3ο Summer Camp Kickboxing είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος-Π.Ε.Ευρυτανιας του Δήμου Καρπενησίου και της Π.Ο.Κ. Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing)ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Seven Hellas, Alkyoni Travel,Cinema Cafe,Avaris Hotel,Γλυκοπλαστειο,Το Παραδοσιακον για την στηριξη τους».