03/05/2024

Εύαθλος Λευκάδας-Νυδρίου: Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταεκβοντο ο Κοτσινης

Διεθνής με την Εθνική ομάδα ο Κοτσίνης

Εκπροσώπηση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταεκβοντο θα έχει ο Εύαθλος Λευκάδας-Νυδρίου, με τον Βαγγέλη Κοτσινη. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Το ΔΣ του σωματείου μας ειναι στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινώσει μετα την επιτυχία του σωματείου μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντο οτι ένας εκ των αθλητών του συλλόγου ο Κοτσινης Βαγγέλης που κατεκτησε την τριτη θεση στο Πανελλήνιο στα Ιωάννινα, θα λαβει μερος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντο στο Porec της Κροατιας 25/03 -02/04/2022 ,ως αθλητής της  Εθνικής Ελλάδος.

Να θυμίσουμε οτι ο αθλητής μας ειχε διακριθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κickboxing στην Χαλκίδα με χρυσό μετάλλιο στο Kick Light και χαλκινο στο Light contact και οτι ειναι ο δεύτερος αθλητης του συλλόγου μας  μετά τον Ευθυμιατο Αναστασιο που συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντο στην Κρητη το 2021.

Εκ μέρους του ΔΣ του ευχόμαστε ολόψυχα καλες προπονήσεις με την Εθνική Ελλάδος και επιστροφή με μεταλλιο και υγιής.  Καλη επιτυχία σε ολους τους αθλητές και προπονητές της Εθνικής μας».