30/04/2024

Επιδείξεις μαχητικών αθλημάτων στο Hobby Festival 2023 από το Fight Club Galatsi και φίλους συλλόγους

Στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού (12-13/10), το Fight Club Galatsi, η Krav Maga Mentality και ο υπεύθυνος εκπαιδευτής της για το Fight Club Galatsi.

Στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού που διεξήχθη στις 12 & 13/10 και στο Hobby Festival 2023 που διεξήχθη από τις 14 έως και τις 16 Οκτωβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, συμμετείχε το Fight Club Galatsi σαν χορηγός Ring, σαν εκθέτης, με πλήρως εξοπλισμένο περίπτερο αλλά και σαν υπεύθυνος των μαχητικών αθλημάτων. Στο πλευρό μας πάντα φίλοι-συνεργαζόμενοι σύλλογοι. 

Στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού (12-13/10), το Fight Club Galatsi, η Krav Maga Mentality και ο υπεύθυνος εκπαιδευτής της για το Fight Club Galatsi, Αχιλλέας Παπαγεωργίου, παρουσίασαν το σύστημα αυτοάμυνας Krav Maga, σε συνδυασμό με ανοιχτή προπόνηση για όλους.

Στις 3 μέρες που διήρκεσε το Hobby Festival (14-15-16/10) διοργανώθηκαν αγώνες επίδειξης (sparring) Kickboxing/Muay Thai/MMA με αθλητές όλων των ηλικιών από το Fight Club Galatsi με υπεύθυνο προπονητή τον Ιωάννη Θεοφάνους και αθλητές από τους φίλους και συνεργάτες συλλόγους:Fight Club Karpenissi / Rama Camp / Rama Camp Κρήτης / Α.Σ.Καλλίμαχος  / Silverback Gorilla / Freedom Fighters Camp / Gkikas-Mallios Team / Α.Σ. Πρόμαχος Χαλανδρίου / Ioannidis Team / Balkan Bear Team  και τους υπεύθυνους προπονητές τους, αντίστοιχα, Θωμά Ξαγάρα,  Κώστα Θεοδούλου, Κώστα Πρεντουλή, Νίκο Κορδαλή, Δημήτρη Γιάννο, Βασίλη Σωτήρχο, Νίκο Γκίκα, Παναγιώτη Μουντάκη, Γιάννη Ιωαννίδη και Σταύρο Φούκα.

Στον τομέα των διαλέξεων ευχαριστούμε τους:

Τον Dr. Θοδωρή Σουξέ για την ενημέρωση του κοινού για την Ταϋλανδέζικη Πυγμαχία με αναφορές στα μικρά ποσοστά τραυματισμού.
Τον δάσκαλο Κώστα Πρεντουλή για την σφαιρική αναφορά της τέχνης και των μνημείων του Muay Thai.
Την Ελπίδα Νασιοπούλου για την ανασκοπική έρευνα σε σχέση με τις έρευνες που έχουν πραγματοποιήθει για το Muay Thai.
Το περίπτερο της σχολής μας ήταν πάντα ανοιχτό τo τριήμερο, προσελκύοντας το ενδιαφέρον παλιών αλλά και νέων φίλων που ήθελαν να ενημερωθούν για τα μαχητικά αθλήματα και πολεμικές τέχνες που καλλιεργεί το Fight Club Galatsi.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας καθώς και στους φίλους συλλόγους για τις άρτιες παρουσιάσεις τους αλλά και στην οργανωτική ομάδα του Hobby Festival και το skywalker.gr για ένα ακόμη πολύ καλά οργανωμένο φεστιβάλ δραστηριοτήτων.