16/05/2024

Δέκα νίκες στο Gods Of War Open για το Fight Club Galatsi

Επιτυχίες στους αγώνες

Με 10 νίκες στις συνολικά 14 συμμετοχές, έφυγε την Κυριακή το Fight Club Galatsi από το Gods of War Open. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο πρώτο Gods of War Open του 2020, που διεξήχθη χθες, 9/2, στις εγκαταστάσεις του Βυζαντινός Target Sport Club, στο Κλειστό Κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α., το Fight Club Galatsi συμμετείχε με 14 αθλητές, εκ των οποίων 10 έφυγαν με τη νίκη από το κλειστό το Αμαρουσίου. Ο Σύλλογος μας κέρδισε τα βραβεία του πολυπληθέστερου και πολυνίκη συλλόγου της διοργάνωσης.

Την νίκη πέτυχαν οι:

Kick Light: Δημήτριος Γιούλης, Στέφανος Τσελέντης και Φίλιππος Θανάσκος.
Low Kicks: Νίκη Βανδώρου και Έρσι Πέπα.
Κ1: Δήμητρα Αγαθαγγελίδου, Αντωνία Πρίφτη, Μιλτιάδης Τσάπαλος, Ελευθερία Κυριάκου και Χριστίνα Μονοπάτη.

Την ήττα με πολύ καλή παρουσία δέχτηκαν οι Στυλιανός Μάλλιος, Ευστάθιος Τσελέντης, Άγγελος Παπαδόπουλος ενώ ο μεγάλος άτυχος της ομάδας ήταν ο Κωστής Φασομυτάκης, ο οποίος, σε έναν δυνατό αγώνα απέναντι στον αθλητή από την Κω, Νίκο Παπανικολάου, και μετά από μία εύκολη επικράτηση στον 1ο γύρο, τραυματίστηκε από ένα γόνατο, τραύμα το οποίο επέφερε την αναγκαστική διακοπή από τον διαιτητή του αγώνα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την πολύ καλή εμφάνιση αλλά και στον κο Στέλιο Πολίτη για άλλη μια άψογη διοργάνωση».