12/05/2024

Γ.Σ Ηρακλής: Νίκη για Μάρη στο Throwdown 5

Νίκη για τον Βασίλη Μάρη στο Throwdown 5. Διαβάστε την ανακοίνωση της σχολής του, Γ.Σ Ηρακλής.

Ο αθλητής του Γ.Σ Ηρακλής, Βασίλης Μάρης νίκησε στο Throwdown 5 και η σχολή του εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά. Αναλυτικά η τοποθέτηση:

«Μεγάλη νίκη για τον Βασίλη Μάρη στο Throwdown 5 που πραγματοποιήθηκε στο Μπάμπης Χολίδης την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου. Ο αθλητής του Ηρακλή Αγρινίου με προπονητή τον Γιώργο Καψιμάλη αντιμετώπισε τον Γιώργο Αποστόλου από το Luta Livre σε αγώνα ΜΜΑ τριών γύρων στα 93 κιλά.

Μετά από σκληρό αγώνα και από τους δύο αθλητές, ο Μάρης επικράτησε με ομόφωνη απόφαση των κριτών συνεχίζοντας έτσι την ανοδική του πορεία στις ΜΜΑ και στο Κ-1 που στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Α’ Ανδρών με όρους Κ-1 κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο.

Να πούμε επίσης ότι στο Throwdown 5 αγωνίσθηκε από τον Ηρακλή Αγρινίου και ο Κούσης Παναγιώτης στο πρώτο του αγώνα σε κλουβί ο οποίος αντιμετώπισε τον Φλινδή Λάμπη από το Armagos Team πραγματοποιούσε εξαιρετική εμφάνιση χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει τη νίκη.

Ο προπονητής του Ηρακλή Αγρινίου δηλώνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την απόδοση των αθλητών του Μάρη και Κούση απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους τους οποίους και συγχαίρει. Πολλά συγχαρητήρια, επίσης, στο Δημήτρη Δημητρίου για την άριστη διοργάνωση του Throwdown 5«.