24/04/2024

Γιώργος Γιαννακίδης: Μιλάει στο Fightsports.gr μετά από τη νίκη στο Cage Warriors

To Fightsports.gr φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννακίδη στην πρώτη του συνέντευξη μετά από τη σπουδαία νίκη που σημείωσε αγωνιζόμενος στο Cage Warriors.

Ο Γιώργος Γιαννακίδης ήταν η ευχάριστη έκπληξη του Cage Warriors. Ο μαχητής του Armagos Team συγκρούστηκε με τον Jordan Peake και τον νίκησε στον πρώτο γύρο της αναμέτρησης και μάλιστα με περίτεχνη υποταγή. 

Τ’ όνομα του Γιαννακίδη ακούστηκε εκτός συνόρων δυνατά και πλέον συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πάρει ματς, τόσο στο αγγλικό promotion όσο και σε άλλες διοργανώσεις του εξωτερικού.

Το Fightsports.gr επικοινώνησε με τον Γιώργο Γιαννακίδη ο οποίος παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη, έπειτα από το σπουδαίο «διπλό» εις βάρος του Peake. Ο Γιαννακίδης μίλησε τόσο για το παιχνίδι, όσο και για τα μελλοντικά του σχέδια.

-Μία σπουδαία νίκη στο εξωτερικό. Πώς είναι να μπαίνεις στο κλουβί και να ξέρεις ότι είσαι το αουτσάιντερ και να φέρνεις όλες τις προβλέψεις τούμπα;

«Ποτέ δεν με επηρεάζει η έδρα ή ο αντίπαλος ή αν θεωρούμε αουτσάιντερ ή φαβορί. Πάντα μπαίνω μέσα και παίζω αυτά που ξέρω όποιος κι αν είναι απέναντί μου. Πραγματικά, είναι ωραία να κερδίζει κάποιον που θεωρούν καλύτερο, γιατί έτσι κάνεις και περισσότερα ‘σαματά’ και η νίκη έχει μεγαλύτερη αξία σε σύγκριση με το να επικρατείς εις βάρος κάποιου κατώτερού σου τεχνικά«.

-Παίρνοντας τη νίκη, οι άνθρωποι του Cage Warriors σου είπαν κάτι συγκεκριμένο για το μέλλον;

«Παίρνοντας τη νίκη στο Cage Warriors, ο κόσμος ήταν καλός και φιλικός απέναντί μου. Με χειροκρότησαν όλοι και μου έδιναν συγχαρητήρια. Ο διοργανωτή του Cage Warriors μου είπε ότι θα τα πούμε σύντομα και πάλι«. 

-Να ρωτήσουμε εάν έχεις κλείσει το επόμενο ματς σου στην ίδια διοργάνωση;

«Μπορεί ο επόμενος αγώνας μου να είναι στο Cage Warriors, μπορεί και στην Ελλάδα ή κάπου αλλού. Δεν είναι κάτι σίγουρο, οπότε δεν θέλω να λέω από τώρα. Όταν κλείσω ξανά ματς στο Cage Warriors και μου επιτρέψουν να το αποκαλύψω τότε θα το ξέρετε«.

-Με κάποιον μαχητή από την ελληνική σκηνή θα ήθελες να παίξεις στο μέλλον;

«Δεν έχω θέμα. Υπάρχουν πολλοί αθλητές με επίπεδο στην Ελλάδα και στα κιλά μου πιστεύω ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Κάθε αθλητής είναι μοναδικός και θέλει τον σεβασμό του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ την ομάδα μου, το Armagos Team. Όλα τα χρωστάω σε αυτούς, πραγματικά κάθε μέρα με κάνουν και καλύτερο«.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ

Μ.Ν.