05/05/2024

Α.Σ.Τ.Κ.Ν.Ευρυτανίας: Στο βάθρο η Ζαρμακούπη

Επιτυχίες ξανά για το αστέρι της Ευρυτανίας

To 2020 «μπήκε» δυνατά για την Σεμέλη Ζαρμακουπη αφού στην βαθμολογούμενη διεθνή διοργάνωση του Kick Boxing στην Ελλάδα το «Athens Challenge 2020» κατάφερε να κατακτήσει ένα Ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία -50 κιλών Junior στα στυλ Kick Light & Light Contac, και ένα χάλκινο μετάλλιο στα -50 κιλά για 1η φορά στην δύσκολη κατηγορία Γυναικών στο Kick Light. Αναλυτικά:

«H Σεμέλη είναι είδη στην Εθνική Ομάδα της πανελλήνιας  Ομοσπονδίας Kick Boxing (Π.Ο.Κ.) και θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing της WAKO τον Αύγουστο το 2020 στην Σερβία.

Τα δυο τελευταία χρόνια η Σεμέλη είχε επιλεγεί από το χορηγικό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ το opapchampions και συνεχίζεται και αυτή την χρονιά για το 2020, που στόχος και  σκοπός του προγράμματος  είναι  η στήριξη και προβολή της καθημερινής προσπάθειας των αθλητών, στους οποίους τους  παρέχονται εφόδια για την εξέλιξή τους και την επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων(μια μεγάλη βοήθεια για τους αθλητές).

Επίσης η Σεμέλη είναι  μέλος του Α.Σ.Ευρυτανίας και προπονείται από τους δασκάλους που είναι πατέρας και αδελφός της Ζαρμακουπη Νίκο & Σταύρο(Zarmakoupis Team)  στο Καρπενήσι».