20/04/2024

Α.Σ Περιστερίου: Χρυσό μετάλλιο για Παπαϊώννου στο Multi European Games G2

Μετάλλιο για τον σύλλογο στην Βουλγαρία

Σε συνέχεια επιτυχιών για τον Α. Σ. Περιστερίου ο Μάριος Λεωνίδας Παπαϊώννου επιστρέφει με χρυσό μετάλλιο από το Multi European Games G2 της Βουλγαρίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Πιο συγκεκριμένα , νίκησε τον Βουλγαρο αντίπαλο του στον πρώτο αγώνα με σκορ 22 – 9 , συνέχισε με νίκη επί του Γάλλου αθλητή με 23 – 5 και τελικό ήρθε με τον Μολδαβό 12-8 και τον νίκησε με τους δύο γύρους πρώτο και τρίτο , με τους νέους κανονισμούς βρεθήκαμε στην πρώτη θέση .

Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και την πρόκριση μαζί με τον Κωνσταντίνο Τσαγκουρνο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Μάλτα .

Ο αθλητής μας Μπακαλεξης Χρήστος κέρδισε τον πρώτο αγώνα με τον Πολωνό 24 – 13 , δευτερο αγώνα με τον Κροάτη αθλητή 20 – 5 , τρίτο αγώνα νίκη με τον Ισπανό 27 – 15 και τέταρτο αγώνα νίκη πάλι με τον Ισπανό 25 – 13 . Χάσαμε στον τελικό από τον Έλληνα Αθλητή Ψαρρό Αριστείδη με 30 – 7 . Κατακτήσαμε το ασημένιο μετάλλιο Συγχαρητήρια και στα τρία παιδιά και στους προπονητές Πέτρο , Ελευθέριο και Κυριάκο Παρασιδη».