03/05/2024

Α.Σ. Καράτε Οδυσσέας: Με 61 αθλητές στο Πανελλήνιο Κύπελλο έγχρωμων ζωνών

Eπιτυχίες για τον σύλλογο

Σάρωσαν τα μετάλλια οι αθλητές του Α.Σ Καράτε Οδυσσέας στο πρόσφατο Πανελλήνιο Κύπελλο έγχρωμων ζωνών. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο κύπελλο εγχρώμων ζωνών της ΕΛΟΚ το σκ 25&26 Νοεμβρίου στο οποίο ο σύλλογός μας συμμετείχε με 61 αθλητές, (5 απουσίαζαν), όπου κατέκτησαν 40 xρυσά, 20 aργυρά και 23 χάλκινα.

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την προσπάθειά τους αλλά και σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και πήραν εμπειρίες με σκοπό πάντα την αγωνιστική βελτίωση και την αναβάθμιση του Καράτε στην χώρα μας.

Συγχαρητήρια και στους διοργανωτές αλλά και στην Ομοσπονδία μας. Ευχαριστούμε τον πρόεδρό μας κ.Σιετή για την βράβευση του αθλητή μας Στέφανου Ξένου.

Την ίδια στιγμή η αθλήτριά μας και αθλήτρια της εθνικής μας ομαδας Κωνσταντίνα Πέππα αγωνιζόταν στο παγκόσμιο τουρνουά Series A στο Matosinhos της Πορτογαλίας η οποία πραγματοποίησε σπουδαιες νικες και έχασε στις λεπτομέριες το Χαλκινο μεταλλιο φτάνοντας τελικά στην 5η θέση! Θερμά συγχαρητήρια στην πρωταθλητρια μας

Ικανοποιητική ήταν και η εμφάνιση του αθλητη μας Καραλή Γεωργίου που αγωνιζόταν στο ίδιο πρωτάθλημα ο οποίος την τελευταία στιγμή έχασε την προκριση του για τα ρεπασαζ.

Το προπονητικό team και το ΔΣ του συλλόγου μας δηλώνουν ικανοποιημένοι και περήφανοι για τους αθλητές αλλά και τις οικογένειές τους οι οποίοι συνεργάστηκαν άψογα για την καλύτερη απόδοσή των παιδιών μας».