12/05/2024

Α.Σ Καλλιθέας Θεαγένης: Μετάλλιο για Παρθένιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Πρώτη μέρα με μετάλλιο για τον σύλλογο

Πρώτη ημέρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικων της ΕΛ.Ο.Τ στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης και η αγωνιστική ομάδα του Α.Σ Θεαγένη κατάφερε να κατακτήσει ένα ασημένιο μετάλλιο και 2 πέμπτες θέσεις με την συμμετοχή μόλις τεσσάρων αθλητών της. Αναλυτικά:

«Ο αθλητής μας Άγγελος Παρθένιος έπειτα από αποχή σχεδόν τριών ετών λόγω τραυματισμού αλλά και λόγω κορωνοϊού κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες και έπειτα απο τέσσερις αγώνες στήν κατηγορία των  δυνατών  να χάσει στις λεπτομέρειες στον τελικό των +87 κιλών.

Οι αθλητές μας Μαρία Τσαντέ και Γιώργος Θεοδοσίου δυστυχώς δεν μπόρεσαν να πετύχουν την κατάκτηση ενός μεταλλίου και έχασαν μια ανάσα πρίν τα μετάλλια κατακτώντας την πέμπτη θέση.

Η αθλήτρια μας Κυριακή Μάτου έχασε στον πρώτο της αγώνα κυριολεκτικά στον πόντο από την αθλήτρια που κέρδισε την κατηγορία των -53 κιλών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ Θεαγένη δίνει θερμά συγχαρητήρια στον Αγγελο Παρθένιο για την επιστροφή του στις προπονήσεις και την κατάκτηση του ασημένιου μετάλλιου καθώς και στον προπονητή τους κ. Γιώργο Τάγκα για τις συνεχείς επιτυχίες εντός και εκτός Ελλάδος και τους ευχόμαστε ανάλογη και καλύτερη συνέχεια κ στο μέλλον χωρίς τραυματισμούς».