07/05/2024

Α.Σ Ιαπετος Χανίων: Με τέσσερις στο Young Dragons

Δυναμικό παρών από τον σύλλογο

Στην διοργάνωση Sanda Boxing με την επωνυμία «Young Dragons» συμμετείχε ο Α.Σ.Ιαπετος Χανίων με τέσσερις επίλεκτους αθλητές την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο Athletic Culture Center στην Αθήνα. Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην διοργάνωση των Συλλόγων Ατραπός και Fillis Gym ,η οποία ήταν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου,οι αθλητές του χανιώτικου συλλόγου πέτυχαν τρεις απόλυτες  νίκες με δυνατούς και έμπειρους αντιπάλους και μία ήττα στα σημεία.

Όλοι οι αγώνες της διοργάνωσης ,η οποία αφορούσε αθλητές Sanda ηλικίας 7-17 ετών ήταν πολύ ποιοτικοί με υψηλό ανταγωνισμό και συνεπώς το κέρδος σε εμπειρίες πολύτιμες για την συνέχεια αρκετά μεγάλο αλλά και οι εμφανίσεις πειστικές ως προς την πρόοδο των αθλητών μας.Από τον Σύλλογο αγωνίστηκαν οι: Ιγνατίου Γιώργος, Ραϊλάκης Οδυσσέας, Παντελάκη Ευαγγελία, Μαυρογένης Βαγγέλης.

Ο προπονητής του Συλλόγου Χριστουλάκης Γιώργος συγχαίρει όλους τους αθλητές του για τις επιδόσεις τους και ευχαριστεί θερμά την εταιρία ANEK LINES/BLUE STAR FERRIES για την  στήριξη αλλά και όλους τους υπόλοιπους ιδιώτες υποστηρικτές του συλλόγου».