03/05/2024

Α.Σ Θησέας Αιτ/Νιας: Σάρωσαν οι αθλητές στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντο

Επιτυχίες για τον σύλλογο

Σπουδαίες εμφανίσεις για τους μικρούς αθλητές στο διεθνές πρωτάθλημα που έγινε στην Σόφια στην Βουλγαρία κατακτώντας 18 μετάλλια. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Kakarelis Team.

«Στην διοργάνωση συμμετείχαν 1000 αθλητές από αρκετές χώρες αλλά οι αθλητές του συλλόγου με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Οι αθλητές του συλλόγου σάρωσαν ακόμα μία φορά σε διοργάνωση του εξωτερικού ανεβάζοντας τον σύλλογο στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης δείχνοντας ότι το μέλλον τους ανήκει.

Θα μπορούσανε να έχουμε και άλλα χρυσά αν η διαιτησία ήταν καλύτερη σε κάποιουςτελικούς. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τις σπουδαίες εμφανίσεις αλλά και στους γονείς για την στήριξη τους. Επιστρέφουμε στο Αγρίνιο με το κύπελλο.

Ο ΑΣ Θησέας επιστρέφει από άλλη μια μεγάλη διεθνή διοργάνωση με τον σύλλογο να ανεβάζει το Αγρίνιο στις κορυφαίες τρεις θέσεις.

Την επόμενη εβδομάδα ο σύλλογος θα συμμετέχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing με 20 αθλητές διεκδικώντας μία θέση στην εθνική ομάδα για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Διαβάστε περισσότερα:

Γιάννης Μπούκης: Άνετη επιστροφή στις νίκες

Fury vs. Usyk, κρατιέστε; Τετ-α-τετ οι δύο κορυφαίοι heavyweight του πλανήτη (βίντεο)