30/04/2024

Α.Σ Θησέας Αιτ/Νιας: Μετάλλια για Βλάχου και Μπετσικα

Νέες επιτυχιες για τον σύλλογο

Συνεχίζει τις μεγάλες διακρίσεις ο ΑΣ Θησέας Αιτ/Νιας με άλλη μια συμμετοχή στην εθνική ομάδα Tαεκβοντο. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Aγρινιώτικου συλλόγου:

«Στην Πανελλήνια πρόκριση Παίδων- Κορασιδων και το πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων -Νεανίδων συμμετείχε ο ΑΣ Θησέας Αιτ/Νιας όπου κατάφερε μέσα από εξαιρετικές εμφανίσεις των αθλητών του να κατακτήσει ένα χρυσό μετάλλιο με την Βλάχου Αναστασία στις κορασίδες και ένα χάλκινο μετάλλιο με τον Μπετσικα Μιχάλη στους εφήβους.

Η Βλάχου- Τριανταφυλλακη Αναστασία έχει πάρει πρόκριση και για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Μάλτα αλλά και με το χρυσό που κατέκτησε θα συμμετέχει με την εθνική ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στην Βουλγαρία τον Αύγουστο και είναι και η μοναδική εκπρόσωπος από τον Νομό μας.

Η Αναστασία μετα απο τέσσερις νίκες και άψογη συνεργασία με τον προπονητή της Κακαρελη Νίκο κατάφερε να δείξει ότι είναι η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια στα βαριά κιλά.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο μικρότερος ηλικιακά της κατηγορίας των Εφήβων ο Μπετσικας Μιχάλης όπου μετά από τρεις καταπληκτικούς αγώνες έχασε στις λεπτομέρειες την είσοδο του στον τελικό.

Ο Μιχάλης έχοντας και αυτός πολύ καλή συνεργασία με τον προπονητή του Κακαρελη Νίκο κατάφερε να κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις με υψηλή τεχνική και απόδοση, δείχνοντας ότι το μέλλον του ανήκει.

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι αθλητες του συλλόγου που δεν κατάφεραν να μπουν στα μετάλλια όπου είναι οι:

Στραβοδημου Μαρία- Ελένη Κακαρουνας Παναγιωτης Γεωργιτση Σπυριδούλα Κουμουδη Ιφιγένεια Καρελου Δήμητρα και Καμπέρη Ελένη .

Το ΔΣ συγχαίρει όλους τους αθλητές αλλά και τον προπονητή Κακαρελη Νίκο για τις σπουδαίες διακρίσεις που έφεραν στο Αγρίνιο και εύχεται καλή επιτυχία στην Βλάχου- Τριανταφυλλακη Αναστασία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα».