06/05/2024

Α.Σ Θησέας Αιτ/νιας: Διακρίσεις για Βλάχου και Κουμουδη

Ο σύλλογος είναι σταθερά στους διακριθέντες

Δύο μετάλλια για τον σύλλογο του Νίκου Κακαρέλη στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντο και μία πρόκριση στην Εθνικη ομάδα. Αναλυτικά:

«Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo παιδων – κορασιδων συμμετείχε ο Α.Σ Θησέας Αιτ/νιας με προπονητή τον Κακαρελη Νικόλαο με τρεις αθλήτριες, κατακτώντας 2 μετάλλια. Οι εμφανίσεις των αθλητριών ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο δείχνοντας την σωστή δουλειά που γίνεται στα τμήματα του ΑΑ.Σ Θησέας Αιτ/νιας.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια μας Βλαχου – Τριανταφυλλακη Αναστασία στην κατηγορία των + 59 κιλών Κορασιδων μετά από 5 νίκες. Η αθλήτρια του συλλόγου είναι για δεύτερη συνεχή φορά μέλος της εθνικής ομάδας όπου είχε αγωνιστεί και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η απόδοση της αθλήτριας ήταν εξαιρετική όπου κατέκτησε για 5η συνεχόμενη φορά το χρυσό μετάλλιο σε διοργάνωση δείχνοντας ότι είναι η κορυφαία αθλήτρια της βαριάς κατηγορίας . Με το χρυσό μετάλλιο πήρε το εισιτήριο στην εθνική ομάδα όπου είναι και η μοναδική αθλήτρια από τον Νομό Αιτωλοακαρνανίας που συμμετέχει σε εθνική ομάδα taekwondo.

Η Βλάχου- Τριανταφυλλακη Αναστασία είχε κατακτήσει πάλι το χρυσό μετάλλιο στην Βουλγαρία όπου της είχε δώσει πάλι την πρόκριση για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η αθλήτρια μας Κουμουδη Ιφιγένεια αν και ήταν η μικρότερη ηλικιακά στην κατηγορία της κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο μετά από 4 δυνατούς αγώνες, δείχνοντας ότι στο μέλλον θα προταγωνιστει στο Ολυμπιακό άθλημα του Taekwondo.

Πριν τα μετάλλια ηττήθηκε η αθλήτρια μας Γεωργιτση Σπυριδούλα όπου δυστυχώς το ηλεκτρονικό σύστημα δεν δούλευε σωστά και ηττήθηκε στον πόντο. Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριες για τις μεγάλες διακρίσεις που φέρανε και εύχεται καλή επιτυχία στην αθλήτρια Βλάχου- Τριανταφυλλακη Αναστασία σαν μέλος της εθνικής ομάδας στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα».