10/05/2024

Α.Σ Θεαγένης: Tέσσερα μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντο

Επιτυχίες για τον σύλλογο

Τέσσερα μετάλλια με ισάριθμες συμμετοχές πέτυχε ο Α.Σ Θεαγένης στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντο. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

‘Τεράστια η επιτυχία του συλλόγου μας πετυχαίνοντας το 100% αφού με την συμμετοχή τεσσάρων αθλητών μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων κατακτήσαμε ισάριθμα μετάλλια και αναδείξαμε για τον σύλλογο μας τέσσερις νέους Πανελλήνιους Πρωταθλητές.

Επίσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων αναδείξαμε έναν νέο Πανελλήνιο Πρωταθλητή στην βαριά κατηγορία.

Μόνο περηφάνια και συγκίνηση μπορεί να νιώσει κάποιος όταν οι αθλητές του συλλόγου του ανάμεσα σε τόσους άλλους αθλητές απο όλη την Ελλάδα με το ίδιο όραμα και στόχο καταφέρνουν, ο καθένας στην κατηγορία του, έπειτα από πολλούς αγώνες, να κατακτήσει μια θέση στο βάθρο των νικητών και να πετύχει ένα σπουδαίο επίτευγμα….την ανάδειξη του ως Πρωταθλητή Ελλάδας.

Χρυσό. Φ. Μπαιραμίδης
Ασημένιο. Γ. Σιδηρόπουλος
Ασημένιο Α. Ψαρρός
Χάλκινο Ι. Αντωνάτου
Χάλκινο Ε. Μπέρμπερη

Επίσης μεγάλη επιβράβευση της επιτυχίας τους είναι οτι τρείς από τους αθλητές μας λόγω ηλικίας ο Φώτης Μπαιραμίδης, ο Γιώργος Σιδηρόπουλος και η Ιωάννα Αντωνάτου κατάφεραν να πάρουν την προβλεπόμενη από τον νόμο μοριοδότηση τους
10%, 8%, και 7% αντίστοιχα (και 20% για ΤΕΦΑΑ) για οποιοδήποτε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα που θα τους φανεί πολύ χρήσιμη όταν θα δώσουν με το καλό τις Πανελλήνιες εξετάσεις τους.

Συγχαρητήρια βέβαια και στους γονείς των αθλητών μας που είναι πάντα δίπλα τους και τους βοηθάνε στον δύσκολο μονοπάτι του πρωταθλητισμού».