28/04/2024

Α.Σ Θεαγένης: Mε δύο νέους πρωταθλητές Ελλάδος

Οι δύο νέοι πρωταθλητές του συλλόγου

Δύο νέους Πρωταθλητές Ελλάδος ανέδειξε ο Α.Σ Καλλιθέας Θεαγένης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών U-21 που διεξήχθη 13/06/2022 στην Χαλκίδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H αγωνιστική ομάδα του Α.Σ Θεαγέν με πέντε αθλητές της κατάφερε να κατακτήσει δύο χάλκινα μετάλλια και μια πέμπτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών- Νέων Γυναικών U-21.

Συγκεκριμένα ο αθλητής του συλλόγου μας Γιώργος Θεοδοσίου κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Νέων Ανδρών
στα +87 κιλά χάνοντας την ευκαιρία να παίξει στον τελικό της κατηγορίας του έπειτα από κάποια τεχνικά λάθη.

Ο αθλητής του συλλόγου μας Παναγιώτης Μουρκοβίτης ο πιο μικρός ηλικιακά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U-21 κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των -87 κιλών χάνοντας από τον αθλητή που κατάφερε να κερδίσει αργότερα την κατηγορία έπειτα από έναν δυναμικό αγώνα.

Ο αθλητής του συλλόγου μας Ηλίας Θεοδοσίου έχασε μια ανάσα πρίν τα μετάλλια έπειτα από δύο δυνατούς αγώνες κατακτώντας την πέμπτη θέση. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την προσπάθεια τους.

Συγχαρητήρια στους νέους Πανελλήνιους Πρωταθλητές μας, υπενθυμίζοντας ότι τα καλύτερα έρχονται πάντα σε εκείνους που προσπαθούν και δεν τα παρατάνε ποτέ».