18/04/2024

Α.Σ Θεαγένης: Kρεσέντο επιτυχιών από την αγωνιστική ομάδα

Eπιτυχιες για τον σύλλογο

Συνεχίζετε με αμείωτη ένταση το κρεσέντο των επιτυχιών της αγωνιστικής ομάδας του Α.Σ Θεαγένη καταθέτοντας συνεχώς τα αγωνιστικά μας διαπιστευτήρια σε όλες τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις Ταε Κβο Ντο και κατακτώντας διαρκώς θέσεις στο βάθρο των νικητών. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πολύ καλή η παρουσία της αθλήτριας του συλλόγου μας Εριέτας Μπέρμπερη στους αγώνες στην κατηγορία των κορασίδων στα -47 κιλά κερδίζοντας τον πρώτο της αγώνα αλλά χάνοντας στον δεύτερο της από κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες.

Ο αθλητής του συλλόγου μας Άριστείδης Νικόλαος Ψαρρός απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί είναι πρώτος στην βαθμολογία της κατηγορίας των -45 κιλών στην Ευρώπη αφού έπειτα απο τέσσερεις (4) αγώνες κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο και μαζί και το εισητήριο για την Εθνική Ομάδα Ταε Κβο Ντο που θα συμμετάσχει με αξιώσεις στο Πανευρωπαϊκό Πρωταθλήμα που θα διεξαχθεί στην Μάλτα.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την προσπάθεια τους. Τα καλύτερα έρχονται πάντα σε εκείνους που προσπαθούν και δεν τα παρατάνε ποτέ».